thestylehunter.nl

Heerlijk monochroom

Een prachtige, monochrome website waar wij blij van worden! Bij The Style Hunter weten ze wat smaak is en ze verkopen onder andere prachtige items voor je interieur, sieraden, tassen, stationery en meer. Van grote merken maar vaak ook juist unieke en bijzondere items: stuk voor stuk echt spullen om blij van te worden! Met merken als House Doctor, Meraki, House in Style, Nicolas Vahe, Broste, Ay Illuminate, Betty Bogaers, Made in Mada zit er altijd wat leuks bij. The Style Hunter is ook producent van Pics&Blocks: foto's, quotes en tekeningen op hout. Het perfecte cadeau voor de perfecte prijs. Het fijne aan The Style Hunter: ze houden van less is more en een instant feelgood-gevoel. En dat vinden wij zó fijn. Da's Flavourites ten voeten uit!

blog

5x warme plaids om 's avonds lekker lang mee buiten te zitten

Ook als het geen zomer meer is kan het: lekker buiten zitten. 's Avonds een lekker vuurtje aan, en onder een dekentje genieten van een warme kop koffie, lekker wijntje of gewoon leuk gezelschap. Echt - het is nog lang geen winter. Met deze plaids houd je het wel even vol.

Van House Doctor, gespot bij The Style Hunter
Van House Doctor, gespot bij The Style Hunter

Gespot bij The Style Hunter: dit prachtige plaid van House Doctor in ecru. Zó mooi! Tip: combineer het plaid met de andere plaids van House Doctor. Ook heel mooi om op te stapelen, of om bij elkaar in een mand te leggen.

Deens
Deens

Bij Deens.nl spotte ik een aantal heel fijne plaids die zo'n onvervalste Scandinavische uitstraling hebben. Dit koraalroze exemplaar is prachtig. Die kleur! Super! En dan dit geruite Sherpa plaid, voor echte koukleumen. Hij is voorzien van een ultrazachte en extra warme achterkant. Daar wil je meteen een hele stapel van!

Sissy-Boy
Sissy-Boy

Dit plaid van Sissy-Boy heb ik zelf ook: zó mooi! je kruipt er heerlijk onder weg. Gebruik je het plaid niet als dekentje? Dan is het heel decoratief in huis!

Naduvi
Naduvi

Kijk nou toch eens hoe megazacht dit plaid (het is er in meerdere kleuren) eruit ziet. We zagen het bij Naduvi en het leuke is... Het kost maar € 14,35! Wow, doe ons meteen een hele stapel van die zachte vrienden!

 

 

meer blogs van thestylehunter.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)