speelgoedkiki.nl

Houten speelgoed en meer

Met het speelgoed van Kiki krijgt lekker spelen voor kinderen een heel nieuwe (hoewel, laten we juist zeggen: authentieke) beleving. Hier geen plastic fantastic of gillend gekmakend herriespeelgoed, maar juist duurzaam speelgoed zoals speelgoed bedoeld is. Van houten knikkerbaan tot step, en van gezelschapsspellen tot knutseldozen. Een paradijsje voor zowel kinderen als hun ouders!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Zoerselsteenweg 5
2980 Zoersel (provincie Antwerpen), België

blog

We gaan lekker buiten spelen!

Het is Nationale Buitenspeeldag! Al sinds 1994 is 9 juni dé dag waarop straten voor (gemotoriseerd) verkeer worden afgesloten en er extra aandacht is voor het kindvriendelijk inrichten van buurten en straten. Heel belangrijke dag dus! Daarom laten we je hieronder ons favoriete buitenspeelgoed zien.

 

Eendenvoetjes en onbreekbare emmers
Eendenvoetjes en onbreekbare emmers

Ons favoriete buitenspeelgoed is zo simpel als het maar kan zijn, maar oh wat is en blijft ie leuk: de stranddrol. Wij hebben al heel wat drollen op het strand (laatste foto) en in de speeltuin achter gelaten en het is zo grappig om dan even te wachten of een voorbijganger zich tóch nog even omdraait om te checken wat ie net heeft gezien! Je shopt je strand drol in een kek roze of authentiek bruin exemplaar bij Zoutbloed.
.
Ook leuk én handig voor op het strand of in de zandbak zijn deze emmers van Scrunch. Gemaakt van super soepel en onbreekbaar food grade siliconen. Je kunt ze vouwen, stapelen en rollen en ze behouden prima hun vorm. Heel gemakkelijk om mee te nemen en kindvriendelijk in gebruik. En verkrijgbaar in heel veel vrolijke kleurtjes bij Lazy Lama.
.
Met dit warme weer is het heerlijk om een zwembad op te zetten in de tuin of om naar de lokale zwemplas te gaan. Niets zo leuk als kliederen met en spelen in water, zeker op een zonnige dag. Kijk nou toch hoe leuk deze duck shaped zwemvliezen zijn! Daar zie je je kleintje toch al vrolijk mee rondspetteren! Verkrijgbaar in maat 23-24 t/m 34-35 bij The Milk Minimalist.

Off you go op deze retro driewielers
Off you go op deze retro driewielers

Fietsen. We kunnen het nu met onze ogen dicht en zonder handen (soms…), maar weet je nog dat het ooit allemaal begon op de driewieler? Bij Momokids zagen we deze te gekke driewielertjes met een retro vibe. Hadden wij ze vroeger in rood of groen, nu shop je ze in geel, roze, wit, petrol en oké groen. Blijft leuk!
.
Flavourites’ Natascha schreef er al een blog over: schommels. Fijn speelgoed voor kinderen, en op deze kleurrijke exemplaren van Purple Frog zijn ook de volwassenen wel even zoet. Je vindt hier een basic-maar-dan-wel-zacht-plankje waarmee je lekker hoog kunt gaan, maar ook schommels waar je bijna helemaal in kunt wegkruipen. Lekker hoor, op van die warme dagen zachtjes heen en weer wiegen, wind in je gezicht, heen en weer, dolce far niente.

Klimmen en klussen
Klimmen en klussen

Als je kinderen hebt die graag bouwen in de natuur, check dan het kids klusmateriaal van Terra Kids dat we spotten bij Speelgoed Kiki. Schroevendraaiers, hamers, tangen, multitools en nog meer materiaal om bijvoorbeeld een eigen hut mee te maken. En maak je die hut in een boom, dan gebruik je de takelset waarmee je tot wel 30 kilo omhoog kunt takelen! Hoe cool is dat. 

All time favourite: de zanddrol!
All time favourite: de zanddrol!

Nog meer inspiratie? Check dit blog of kijk bij onze rubriek Spelen. Bij de meeste shops vind je de hele handige rubriek -juist ja- Buitenspeelgoed. Have fun!

 

meer blogs van speelgoedkiki.nl

reacties op deze webshop (3)

21 augustus 2015
Nati
Prachtige winkel, en nu ook (wegens tijdsgebrek) online speelgoed gekocht. Perfect thuisgezonden gekregen en ook mooi ingepakt!!
19 juli 2015
Alies
Zeer gezellige winkel vol leuk, duurzaam en prachtig speelgoed. De handgemaakte tasjes/zakjes/vlaggetjes... maken het helemaal af. Wij zijn alvast fan, altijd een plezier om er cadeautjes uit te kiezen en dan met iets voor het gezin zelf thuis te komen :-) (de winkeljuffrouw trouwens is supervriendelijk en is vaak een grote hulp!).
02 april 2015
Kirsten
Telkens weer een groot feest als we naar speelgoedwinkel kiki gaan. Onze kids zijn fan ( en mama stiekem ook)!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)