slowseries.nl

Reminders voor een slow lifestyle

In de hectische tijden waarin wij leven is dit nog eens een welkom product. Producten die je leven vertragen. Die je doen realiseren dat het niet draait om de rat race in het leven, maar om heel andere zaken. Hebben we daar dit soort reminders voor nodig? Ja, kennelijk wel. Want zo'n kaartje met de tekst 'Enjoy what you dit so far' of 'Be proud more often' is gewoon een prachtig cadeau voor jezelf. Of voor je immer hardwerkende vriendin, collega of zus. Wij vinden dit een prachtig concept dat helemaal 'anno nu' is. En eh... we weten zo al een paar mensen op te noemen voor wie we zo'n setje ansichtkaarten, mooie poster of mini-kaartjes willen shoppen. Ja - ook voor onszelf ;-)

blog

Groetjes uit…

Het is bijna tijd om de koffers te pakken en lekker op vakantie te gaan! Tegenwoordig kunnen we overal bellen en appen, maar hoe leuk is het nou om via een ouderwets kaartje te laten weten hoe het is op vakantie? Nu zijn die typische ansichtkaarten bij de souvenirwinkel in het dorp vaak wat oubollig. Wil je nou écht een leuk kaartje sturen vanuit je vakantie bestemming, of wil je iemand gewoon een fijne vakantie wensen? Lees dan verder naar deze leuke tips:

Groetjes uit…
Groetjes uit…

Vakantie in je bol met deze zomerse kaartjes van The Stationery Store. Deze kaarten zijn perfect om mee te nemen op vakantie en ze vervolgens vanaf daar te sturen naar vrienden en/of familie. Ben je nou echt een kaartjes-fanaat? Dan ben je bij The Stationery Store aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid een kaartje met de leukste illustraties en teksten. Tip: kijk eens naar de kaarten-box! Voor als je altijd een leuk kaartje in huis wil voor verschillende gelegenheden.

Groetjes uit…
Groetjes uit…


 
Blijf je lekker in Nederland? Ook hartstikke leuk om een dagje naar een stad te gaan waar je anders niet zo snel naartoe zou gaan. Maastricht, Hengelo of Texel bijvoorbeeld. Nederland is echt zo saai nog niet! Hoe leuk is het om een kaartje vanuit die stad te sturen om even aan vrienden en familie te laten weten hoe gezellig het was? Dat kan perfect met de toffe skyline-kaartjes van Mevrouwemmer!

Groetjes uit…
Groetjes uit…


 
Zit jij heerlijk met de beentjes omhoog in een tropisch paradijs, maar is jouw vriendin of familielid nog keihard aan het werk? Help ze een handje vanuit jouw strandstoel met de fijne ‘take it slow’ kaarten van Slowseries. Met belangrijke boodschappen op de kaarten kun je iemand even uit de stress helpen en laten relaxen voor een minuutje. Klein gebaar, groot verschil!

Groetjes uit…
Groetjes uit…

meer blogs van slowseries.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)