pillah.com

Favoriete plaids en kussens

Het kan niet missen dat de eigenaresse van Pillah Studio grafisch ontwerpster is. Je vind in deze shop zachte plaids, stoere kussens en vrolijke tassen. Kijk eens, wat een fijne vormen en originele ontwerpen. Lekker helder, contrastrijk en verfrissend. Heel herkenbaar in een eigen stijl, en vooral ook stoer. Handgemaakt en altijd uniek! Pillah Studio ontwerpt in kleine oplages per seizoen een nieuwe collectie; omdat je in de winter iets anders wilt dan in de zomer.

blog

Warme winterkleedjes

Wat heerlijk, deze échte winterse dagen! En dan met zo'n zonnetje erbij! Ondanks dat het zo met die heerlijke zon erbij voelt alsof het toch snel weer lente wordt (de dagen worden ook echt langer!) kan het in feite nog best lang duren voordat we écht mooie zomerse dagen krijgen. De kou en regen maken dat we zelfs nog tot in april kunnen snakken naar kaarsjes, dekentjes en haardvuur. Tijd om nog maar eens te kijken naar wat mooie wolle winterkleedjes!

Tedandtone.com
Tedandtone.com

Tedandtone.com heeft een vast pallet aan stijlvolle kleuren en prints. Daarmee maken ze onder andere deze lieve dekentjes. Mooi voor in de kinderwagen maar wij vinden dat deze ook prachtig kan pronken op je bank of stoel.

Ateliervaleflores.com
Ateliervaleflores.com

Echt prachtig zijn deze gewoven exemplaren van Aterliervaleflores.com. Kijk die mooie materialen en patronen eens! Zo eentje wil ik heel graag over mijn bank. Ze zijn te krijgen in verschillende kleuren en patroontjes. Ook gaaf: kussens dezelfde kleur of patroon.

House-of-oelie.com
House-of-oelie.com

House-of-oelie.nl heeft allerlei moois voor je huis, waaronder een paar mooie dekentjes. Deze exemplaren zijn gemaakt van Merinowol!

Allerwarmst.nl
Allerwarmst.nl

Je kent ze misschien wel, de gearmbreide dekens van Allerwarmst.nl. Deze dekentjes worden gemaakt van lontwol en zijn gigantisch. De mooie pure structuur van de wol komt in ieder interieur mooi naar boven. 

Pillah.com verkoopt producten met hun eigen prints. Zo ook deze dekentjes. Heel stijlvol en lekker om onder weg te kruipen.

Pillah.com
Pillah.com

meer blogs van pillah.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)