peratelier.com

Kleding die zich aanpast

Jááá we hebben weer een parel voor je gevonden! Brand new is PER Atelier. Een minimalistisch kledinglabel (daar houden wij van) met prachtige basics die je nu mooi vindt, en over vijf jaar nog steeds. En ook over tien jaar. En die ook na -tig keer wassen nog steeds zo mooi zijn als de eerste keer dat je ze droeg. Kijk, dan heb je dus écht een duurzaam kledingstuk te pakken.

Het extra mooie is: deze items zijn ook nog aan te passen aan jouw lijf. De kledingstukken zijn namelijk zó in elkaar gezet dat je ze steeds weer kunt innemen en uitleggen. Superhandig als je geen standaard maat hebt. En zeg nou eerlijk: wie heeft dat wel? Of wanneer je soms een beetje in gewicht schommelt. De broeken en tops maak je zelf eenvoudig op maat (of vraag even iemand die handig is met naald en draad). Wil je de mouwen van de top iets korter? Schaar erin et voilà: de stof rafelt niet dus je kunt gewoon zelf customizen. Of niet, want ook dat kan.

Slow fashion 

De stof voelt als een perzikhuidje zo zacht en comfy (we hebben getest!) en de items zijn zowel te up- als downsizen. Mooi concept van designer Joss Vlok, die op zoek was naar een nieuwe manier van duurzame mode maken. Wij zeggen: tien met 'n griffel voor dit nieuwe label dat wat ons betreft een echte aanwinst is in de slow fashion-branche.

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)