liefslabel.nl

Momenten mooi maken

Versier jezelf, iets en iedereen die je lief is! Kadotips, decoratie en inspiratie voor mooie momenten! Met liefde gemaakt, uniek en vol persoonlijke details. Als je hier iets koopt is iemand écht heel blij! En jij vooral. Beloofd. Wat verkopen ze hier dan? Naast de allerstoerste meetlatten ooit en liefslimited Leve de Lente posters is de LiefsSlinger hun paradepaardje. Helemaal zelf samen te stellen. Perfect – als kado – voor bruiloften, babies, feestjes, jubileums en andere mooie momenten dus. En (daarna) een vrolijke decoratie in huis. Ze kunnen dan ook tegen een stootje, spatje regen én champagnedruppels! Dit toppertje wordt op lekker dik papier gedrukt en met mooi touw (in je lievelingskleur) geleverd. En ze maken alle toppertjes zelf, speciaal voor jou!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Voorweg 57
2391 AB Hazerswoude-Dorp

blog

Warm welkom voor Sint

De Sint heeft het er maar druk mee. Van Meppel naar Amsterdam naar Maastricht naar jouw huis... Wel zo fijn dus als hij zich een beetje bij je thuisvoelt. Daar zijn deze leuke slingers van Liefslabel.nl heel geschikt voor!

Leuk voor bij de schoen
Leuk voor bij de schoen

Bij Liefslabel.nl weten ze van alledaagse dingen een waar feestje te maken. Sowieso zijn de (letter)posters, labels en kaarten ware snoepjes om te zien. Maar de dames Bren & Ann van dit vrolijke label (ze waren 'live' te bewonderen tijdens Flavourites Live) zouden Bren & Ann niet zijn als ze niet ook iets leuks voor de Sint (kijk hier!) in petto hadden. Tja. Voor wat, hoort wat immers. Toch?

Zo'n setje van drie is ook een topper
Zo'n setje van drie is ook een topper

En dus hebben ze leuke slingers - speciaal voor de Sint - in het assortiment. Zó leuk! Minislingers om je schoen mee te versieren, medium slingers voor aan de muur of grote 'Welkom Sint & Piet'-slingers om zelf in te kleuren en om op te hangen op de schouw of voor het raam. Zo weet de Sint dat 'ie meer dan welkom is bij jou thuis en trap jij de decembermaand super feestelijk af.

Laat je creativiteit de vrije loop...
Laat je creativiteit de vrije loop...

Het leuke is: de slingers zijn los te koop óf in setjes van drie, en zijn nu in de SALE! Je krijgt er meteen touw en knijpertjes bij. O, kom er eens kijken... Bij Liefslabel.nl. En check dan meteen al die andere leuke hebbedingen. Kun je meteen je eigen verlanglijstje aanvullen...

Op naar 5 december!
Op naar 5 december!

meer blogs van liefslabel.nl

reacties op deze webshop (8)

06 november 2019
Bente
Heel blij met de meetlat van LiefsLabel. Deze staat leuk in de babykamer en zo hebben we ons leven lang een herinnering aan de jonge jaren van onze kinderen. De dames zijn ook erg klantvriendelijk en servicegericht!
11 november 2015
Steffie
Echt een uniek concept. Je kunt helemaal zelf je slinger samenstellen en er zijn erg veel leuke extra opties! Ook vond ik het leuk om uit de 'handleiding' wat tips te krijgen over hoe je de slinger het beste kunt ophangen (kaartjes voor het touwtje, hoeveel ruimte tussen de letters) en het knippen van de slinger in de leuke vorm. Ben er weg van en de bruid (voor wie de slinger is) straks ook, daar ben ik van overtuigd!
11 november 2015
Mary
Mooie slingers voor elke gelegenheid. Na bestellen heel snel een opzetje per email gekregen. Na akkoord hiervan binnen de afgesproken tijd in de brievenbus. Veel complimenten gehad over de slinger.
14 augustus 2015
Nienke
Hele leuke webshop met creatieve cadeaus voor bijvoorbeeld een kraambezoek of een bruiloft! Je kiest zelf een ontwerp dat je mooi vindt en de rest gaat vanzelf. De service is heel snel en persoonlijk. Binnen een paar dagen lag er een heel leuk pakketje in de brievenbus met een prachtig verpakte slinger. Ik kreeg zelf een slinger als kraamcadeau en heb meteen 3 slingers als cadeau besteld :). Ga zo door Bren en Ann!
03 augustus 2015
Marleen
Wat een fijn pakketje ontving ik per de post! Met daarin het stapeltje kaartjes van de slinger, liefdevol gestrikt met een mooi touwtje, een geweldig label, een lief(s) briefje en de 'handleiding'. Geweldig cadeau voor jezelf of iemand die je heel erg lief is!
28 juli 2015
Anje
Bedankt Bren en Ann voor de leuke slinger in de stoere nieuwe letterstijl Kiki. En wat een prachtig pakje hadden jullie ervan gemaakt. Liefs gaat groot worden!
11 juli 2015
Fren
Superleuke slingers voor een bijzondere gelegenheid of gewoon op permanent in je huis te hangen. Echt leuk en ook heel snel thuisbezorgd!
10 juli 2015
Welmoed
Hele leuke webshop en wat ze maken is echt uniek en hartstikke mooi!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)