hyggekids.be

Nieuwe designlabels

Aha, híer shop je dus die bijzondere, onontdekte baby- en kidslabels die je normaal alleen in het buitenland vindt. We weten niet hoe het met jou zit, maar wíj werden in elk geval erg blij van deze snoeperige meubels en accessoires voor hippe kleintjes. Een paar van onze favorietjes? De stickersets voor het IKEA keukentje Duktig. Je plakt ze op de achterkant van het o, zo bekende keukentje en binnen no-time heeft jouw kleine spruit een hamburgerbar, ijssalon of limo tentje. Té leuk gewoon. Ook heel tof: de spiegeltjes, lampjes en klokken van Maseliving. Super origineel! En er is nog zoveel meer leuks te zien. Mooi kinderspul dat niet misstaat in een stylish ingericht huis!

blog

6x zomers buitenspeelgoed!

Dat buiten spelen niet alleen heel erg leuk maar ook super gezond is wisten we natuurlijk al lang. Maar wist je ook dat kinderen buiten heel veel nieuws leren simpelweg door ander speelgoed te gebruiken dan binnen? Woelen in het zand, kriebelbeestjes zoeken en rennen of fietsen tot je erbij neer valt; daar worden ze pas echt groot en sterk van! 

lekker schommelen
lekker schommelen

Dus speurde ik Flavourites af en spotte dit te gekke buitenspeelgoed. Voor urenlang speelplezier in de zon. Leuk voor je eigen kids of als cadeau.
Voor jong én oud!
Schommelen maar! Dit vrolijke exemplaar van Jipfish is weer eens wat anders en helemaal kidsproof vanwege de felle kleuren. Extra leuk is dat dit Nederlandse design product is geïnspireerd op de vorm van een skateboard. Mét madeliefjes erop, dat dan weer wel.

lekker naar buiten
lekker naar buiten

Voor de allerkleinste klimmers
Wat is ie gaaf, deze glijbaan van het Duitse merk JUPIDUU van Hygge Kids. Speciaal ontwikkeld voor de allerkleinste klimmers want de treden zijn afgestemd op kleine voetjes en de glijbaan is niet te hoog. Installeer je met een drankje in een luie stoel want hier zijn ze gegarandeerd uren zoet mee. Als het regent moet hij naar binnen (want hij is gemaakt van hout) maar daar misstaat hij met zijn prachtige design zeker niet!

gave glijbaan
gave glijbaan

Bellen blazen is the bomb!
En met deze set van Speelgoed Kiki worden ze nog veel groter en gekker. In de koker zitten stokken, touwen en poeder voor het allerbeste zeepsop. Wie blaast de mooiste bellen? Ook leuk voor grote mensen!

bellen blazen is the bomb
bellen blazen is the bomb

Kriebel de kriebel…
Kom maar door met al die beestjes! Dit is een handige insectenbox voor kleine dierenvrienden, verkrijgbaar bij Speelgoed Kiki. Je kunt insecten hier heel goed in bekijken en er zitten luchtgaatjes in. Dus je neemt ze veilig mee uit de natuur naar huis. Kunnen ze daar nog even verder onderzocht worden en daarna natuurlijk worden vrijgelaten. 

Voor snelheidsduiveltjes
Wow, wat een plaatje! De Banwood loopfiets van Great Little Kids is een aanrader voor alle snelle meisjes en jongens die de wereld in rap tempo willen ontdekken. Hiermee maak je met gemak een stevige wandeling en kan jouw kleintje je goed bijhouden. Perfect voor de motorische ontwikkeling en goede voorbereiding op de gewone fiets met trappers. Mét mand voor alles wat mee moet onderweg, dus knuffels erin en gaan!

Lang leve de zandbak
Zie je ze al gaan, richting de zandbak met deze trekkar gevuld met strandspeelgoed van Speelgoed Kiki? Deze willen ze vast en zeker wel zelf meenemen dus dat scheelt jou een hoop gesjouw. Hij is gevuld met alles wat ze nodig hebben om lekker in het zand te wroeten en heel veel zandtaartjes te bakken. En na het spelen alles weer hup de kar in. Een goede combi van handig en leuk dus!

 

kriebelbeestjes
kriebelbeestjes
prachtig fietsje
prachtig fietsje
voor in de zandbak
voor in de zandbak

meer blogs van hyggekids.be

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)