hairlust.nl

Natuurlijke haarverzorging

Volgens het Scandinavische Hairlust gaat haarverzorging over veel meer dan een mooi kapsel. Het gaat erom dat je je geen zorgen hoeft te maken over roos, over haaruitval of over dunner wordend haar. Je moet je juist happy en vrij voelen! Dat is precies de reden waarom de Deense Sofie en Rasmus natuurlijke haarverzorgingsproducten hebben ontwikkeld die niet alleen van buiten, maar ook van binnen zorgen voor een gezonde haarbos. En het bijbehorende goede gevoel! En ook fijn: Hairlust is heel transparant over de gebruikte ingrediënten.

Bij Hairlust gebruiken ze zo zuiver mogelijke vegan en biologische ingrediënten voor de haarverzorgingsproducten. Zo vind je hier naast shampoo en conditioner ook vegan droogshampoo, voedende haarvitamines om je haar van binnenuit te voeden, verzorgende serums, curly girl producten en nog veel meer. Alles is verpakt in minimalistische verpakkingen in mooie pastelkleuren. 

Handig: je kunt in de shop van Hairlust zoeken op categorie en op eigenschap. Zo kom je nog sneller uit bij het prefecte haarproduct voor jou!

blog

Maak je eigen Spa at Home

Kijk, dit vinden we nou heerlijk: even een avondje in het goede gezelschap van onszelf. Locatie? De badkamer! Lekker stomen, scrubben, badderen en relaxen. Knap je van op, zo'n Spa at Home!

Bij Pure Altitude weten ze allang dat Edelweiss een echte krachtpatser is.
Bij Pure Altitude weten ze allang dat Edelweiss een echte krachtpatser is.

Edelweiss, edelweiss!

Wist je dat dit prachtige witte alpen bloemetje een echte krachtpatser is? Het is één van de natuurlijke ingrediënten van de huidverzorgingslijn van Pure Altitude. Verwen je lichaam met een verzorgende massage met de Edelweiss elixer detox en de Gua Sha jade body. Geef je huid daarna een boost met de no.1 ultra vochtinbrengende crème.

Ook jouw furry  friend verdient een goede huid- eh vachtverzorging!
Ook jouw furry friend verdient een goede huid- eh vachtverzorging!

Natuurlijke vachtverzorging

Vachtverzorging? Jazeker! Want net zoals wij mensen hebben onze honden ook af en toe een relaxende spa-dag nodig! Geen probleem met de heerlijke producten van de Pawness Care Collection. De 100% natuurlijke collectie is speciaal ontworpen voor jouw lieve viervoeter en geschikt voor alle soorten vachten. Ook voor puppy's!

De Spa & Wellness set van Bloompost is een must voor jouw home sauna!
De Spa & Wellness set van Bloompost is een must voor jouw home sauna!

Van badkamer naar mini-sauna

Met deze spa & wellness set van Bloompost tover je je badkamer om tot een wellness suite! De ster van deze set is de grote bos eucalyptus met rozemarijn, die gaat zó lekker ruiken tijdens het douchen! Met de scrubhandschoen, boszeep en het lavendelzakje heb je verder alles wat je nodig hebt voor jouw spa at home!

Totale ontspanning met etherische olie van Geurwolkje
Totale ontspanning met etherische olie van Geurwolkje

Ontspannen met etherische olie

Na een drukke week verdien je een verwenmoment in je eigen mini-spa! Geurwolkje staat voor je klaar om je te helpen ontspannen. Vul je bad, mix wat druppels van je favoriete etherische oliën met skintox-olie of een handje zeezout en dompel jezelf onder in een heerlijke geursensatie! Geen zin om zelf te mixen? Check dan het ready to use badzout.

Verwennerij voor je haar

Als je dan toch lekker bezig bent in de badkamer, trakteer je haren dan ook even op een maskertje. Knappen ze meteen van op! Hairlust heeft haarsmaskers voor verschillende type haar. Van dit proteïne masker wordt je haar weer sterk en elastisch. En goed om te weten: alle producten van Hairlust zijn vegan!

Super zacht

Zo fijn om je na een douche of warm bad te drogen met super zachte, velvet katoenen handdoeken. En daarna trek je lekker deze comfortabele badjas aan. Zalig toch! Ze komen allebei uit de nieuwe Secret Garden collectie van Pip Studio. Naast groen zijn ze ook verkrijgbaar in blauwe en paars.

Kom maar op met die haarmaskers!
Kom maar op met die haarmaskers!
Mooi toch, deze zachte Secret Garden collectie van Pip Studio!
Mooi toch, deze zachte Secret Garden collectie van Pip Studio!

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)