teddyandwool.com

Waanzinnige macramé kunst

Wow, dit is wel even wat anders dan de macramé plantenhangers die - back from the seventies - inmiddels bij zo'n beetje iedereen met een boho-chic interieur te vinden zijn. Dit is Teddy and Wool, en dat betekent: macramé Kunst met een hoofdletter K. Te gekke wallhangers, grote objecten voor boven de bank, op kantoor of in een winkel. Prachtig, en allemaal met de hand gemaakt door Rianne Aarts. We weten niet hoe het met jou zit, maar wij zijn diep onder de indruk en sparen alvast voor zo'n prachtig object voor in huis.

Een Etsy pareltje!

blog

Deze items zijn met de hand gemaakt!

We hebben een zwak voor makers. Voor mensen die nog een mooi ambacht beheersen of die heel geconcentreerd met ietepieterig materiaal de mooiste items maken. Zó knap! Daar worden we echt heel blij en ja, ook een beetje nederig van. Want er gaat zo veel tijd, liefde en aandacht in een product zitten. Je kunt niet anders dan er de rest van je leven heel zuinig op te zijn! Check de geweldige handgemaakte items van vijf toffe makers in dit blog.

Deze items zijn met de hand gemaakt!
Deze items zijn met de hand gemaakt!

Mooi van buiten én binnen!

Alle tassen en accessoires van Keecie worden gemaakt zonder voering. In plaats daarvan heeft elk item een unieke handgedrukte zeefdruk print. En die zijn mooi! Check dit kuikentje dat in de Mini Me pasjes houder zit. Zo cute! Bekijk op Keecie.nl alle andere mooie tassen en prints.

Super cute, deze pasjeshouder van Keecie!
Super cute, deze pasjeshouder van Keecie!

Prachtige hondenaccessoires

Bij Cooper & Quint draait alles om kwaliteit en vakmanschap. Elk item - van touwlijnen van biologisch katoen tot halsbanden en riemen van plantaardig gelooid leer -  is met de hand vervaardigd. Alle accessoires worden met de grootste aandacht voor detail gemaakt.
Ontdek deze handgemaakte hondenaccessoires en verwen jouw trouwe viervoeter met zo'n tof item!

Speciaal voor je beste vriend: handgemaakte halsbanden van Cooper & Quint
Speciaal voor je beste vriend: handgemaakte halsbanden van Cooper & Quint

DIY kunstwerk van mos

Ben je graag creatief bezig? Met de complete DIY-pakketten van IMAKIN maak jij je eigen woonaccessoires, ontdek je nieuwe creatieve hobby’s en creëer je een moment voor jezelf. Neem nou dit DIY-pakket ‘Mosschilderij’. Maak je eigen mosschilderij in 1,5 uur tijd en je hebt een unieke, handgemaakte moswand voor aan de muur! In dit pakket zit alles wat je nodig hebt voor jouw eigen mosschilderij en een paar uurtjes ontspanning. Win-win dus!

Heel leuk om zelf te maken, zo'n mosschilderij!
Heel leuk om zelf te maken, zo'n mosschilderij!

Macramé op niveau

Wist je dat we ook de állerleukste Etsy shops in kaart brengen? En daar komen de komende tijd steeds meer leuke adressen bij! Neem deze macramé shop. Niets truttigs aan, want deze beauty's van Teddy and Wool mixen 'Ahhh!' met 'Art' en dat vinden wij te gek. Moet je kijken. Dit wil je toch aan je muur?

Van geurkaars tot bubble onderzetter

Geurkaarsen. Potten om de kaarsen in te doen. Oorbellen en andere sieraden en bubble onderzetters: alles, maar dan ook álles wat Studio NLD verkoopt is met de hand gemaakt. En alles ziet er zó mooi uit, we worden er helemaal blij van. Tip: volg hier ook leuke workshops, zoals terrazzo en sieraden maken!

Wow, hoe gaaf zijn deze macramé wandkleden van Teddy and Wool!
Wow, hoe gaaf zijn deze macramé wandkleden van Teddy and Wool!
Alles bij Studio NLD is met de hand gemaakt!
Alles bij Studio NLD is met de hand gemaakt!

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)