doctorfeelgood.nl

Treat yourself & feel good

Treat yourself met Doctor Feelgood! Alles draait om positiviteit en je helemaal goed voelen bij Doctor Feelgood. Therapeutische massages met de aandacht helemaal op jou en jouw lichaam en behoeftes gericht, want iedereen is anders. Oprichter Esther van der Plas heeft hulp van alleen de beste massage therapeuten zodat je krijgt wat je nodig hebt. Massages voor de kids zijn er ook, dus kun je lekker samen genieten. Voordat je naar huis gaat; neem een kijkje bij de heerlijke producten die je mee naar huis kunt nemen om thuis nog even na te genieten!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

George Gershwinplein 2
1082 MV Amsterdam

blog

Wat te verwachten van Flavourites Live dag 2

Gister was een groot succes. Mensen stonden al vroeg bij de ingang te popelen om naar binnen te gaan. Lekker shoppen, eten en genieten van een dag vol gezelligheid! Vandaag is natuurlijk niet minder leuk, want er staat weer genoeg op de planning! Benieuwd wat dan allemaal? Lees dan verder over vandaag in dit blog!

Doctor Feelgood
Doctor Feelgood

Om meteen heerlijk te beginnen met een goede dosis feelgood gaan we het hebben over alles waardoor je je vandaag helemaal happy gaat voelen. Met een beetje hulp van een aantal toppers op Flavourites Live. Bijvoorbeeld Doctor Feelgood met gratis stoelmassages en heerlijke producten om thuis nog mee na te genieten, een 10-min-mindfullnessbreak met Sease the Day om even je hoofd leeg te maken of lekker even alle stress van je af hoepelen met Robinhoop.

O'Green
O'Green

Een stand waar je echt even naartoe moet gaan is de stand van onze enige echte Natascha. Ze heeft dit jaar een stand geheel in het thema van ‘Future Proof Shopping’. Hier zie je concepten als de Gumshoe (schoenen met een zool gemaakt van kauwgum), ambachtelijke Feltplants van Wandschappen en de zuurstofzuiverende (en superleuk uitziende) plantjes van O’Green. Hier ga je gegarandeerd verrast worden!

Buskruid
Buskruid

Ook niet vergeten is dat je dit jaar bij Flavourites Live weer heerlijk kunt genieten van een goede maaltijd, want good food vinden wij heel belangrijk. Zo staan er verschillende foodtrucks die allemaal hun best doen om jou blij te maken. Wij hebben gister al het een ander mogen proeven en geloof ons; je smaakpapillen gaan heel blij zijn! Er staan dit jaar verschillende foodtrucks met verschillende gerechten. Zo kun je bij Buskruid een heerlijk soepje halen met bijvoorbeeld de rodebiet-salade, bij Mammies genieten van Vietnamese (glutenvrije) pannenkoekjes of langs Wrap ’n Rolling gaan voor een rijkgevulde wrap. Keuzestress dus!

Doctor Feelgood
Doctor Feelgood

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)