byfotini.nl

Onontdekt Grieks paradijs

Op het kleine, groene Griekse eiland Thassos vind je de meest prachtige baaien en strandjes, pittoreske dorpjes met leuke winkelstraatjes en die heerlijke mediterrane keuken. Perfect voor een zonovergoten vakantie, maar dan wel zonder massa toerisme. Thassos is namelijk nog niet ontdekt door prijsstuntende reisaanbieders. Je komt hier juist bij originele en kleinschalige, door families gerunde accommodaties. Zo ook Makedonia, waar je hartelijk wordt ontvangen door Nikos en Elena. De accommodatie ligt vlak bij het strand, heeft een zwembad en is omringd door eeuwenoude olijfbomen. Via By Fotini kun je verschillende reizen boeken, met of zonder huurauto. Heerlijk toch, om hier een weekje te genieten van al dat moois!

reacties op deze webshop (1)

14 maart 2022
Marion
Stop, ho, niet verder lezen als je aquaparken wilt voor je kinderen, als je lekker all -inclusive in een resort wilt zitten, als je graag handdoeken wilt leggen 's-ochtends om 6 uur. Want dan is dit echt niks voor je.
Maar............... als je ten volle wilt (be)leven, als je vakantie wilt. Genieten vanaf je eerste koffie in de ochtendzon tot je in slaap valt met het geluid van de krekels op de achtergrond. En nog lang daarna. Op je eigen tempo, op je eigen ritme.......

ik kwam deze ooit tegen. Wauw! Je kent het misschien wel? via via via collega's, vrienden, gelijkgestemden. Met elkaar mooie dingen delen. Nou dit is er eentje. Een top vakantie gehad. Wat leuk om te zien dat dit complex weer terug is op de Nederlandse markt. wij zijn echte Griekenland fans tot in het diepst van onze ziel.
Dit is echt een bestemming voor liefhebbers van kleinshalige vakanties in Griekenland. Waar de grote en bekende eilanden toch een beetje onder dreigen te gaan aan naamsbekendheid, massa. Nee dan is dit eiland nog eentje in de categorie van klein, lief, authentiek, knus, schattig, mooi, adembenemend, genieten. Dit kleine complex is gezellig, netjes, leuke eigenaren, heerlijke tuin met mooi zwembad en gezellige poolbar. Een echte aanrader. Als je hier naar toe gaat krijg je geen spijt als je houdt van het Griekse leven, lekker eten, mooie stranden, azuur blauw water, geluid van krekels, mediterrane geuren, blauw , blauw, blauw van die mooi zee en ver weg van het massatoerisme. Ps. We gaan weer terug, en dat is niet zomaar :-)
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)