babsee.com

Fashionable zonnebrillen met leesdeel

Dankzij Babsee hoeven we nooit meer van leesbril en zonnebril te wisselen! Dus zonder problemen dat boek in de zon, de menukaart op het terras of even snel het laatste nieuws op je mobiel lezen. Het geheim is dat er bij deze fashionable zonnebrillen een leesdeel zit geïntegreerd. Hier zie je helemaal niets van want het leesdeel zit namelijk aan de binnenkant van het glas en is daardoor nauwelijks zichtbaar. Ook niet onbelangrijk: de brillen zijn erg goed geprijsd. Met 35 euro exclusief verzending hoeven wij niet meer met knijpogen te zitten. Is dat niet fijn?!

blog

Het festivalseizoen is begonnen!

Trek je vrolijke zwierige jurkjes maar weer uit de kast, want het festivalseizoen komt eraan! Voor mij betekent dat altijd zo praktisch mogelijk nadenken. Ik wil niet sjouwen met een shopper, knijpen met mijn ogen door de zon en thuiskomen met schoenen die zo vies zijn dat ze meteen de wasmachine in kunnen… Herkenbaar? Hier een paar top tips om optimaal van je festival te kunnen genieten!

Het festivalseizoen is begonnen!
Het festivalseizoen is begonnen!

Een praktisch en compact tasje is een echt must-have voor op een festival. Gewoon zo’n tasje waar alles in past wat je nodig hebt. Niets meer, niets minder. Bij Orangemayonnaise vind je de hippe Bum Bags van Susan Bijl. In oneindig veel verschillende kleuren (zo erg dat kiezen nog een hele opgave wordt). Ik ben helemaal fan van deze tasjes.

Het festivalseizoen is begonnen!
Het festivalseizoen is begonnen!


Een goed paar stevige laarzen kan niet missen op een festival. Wij worden altijd heel erg blij van die echte cowboy laarzen. Lekker opvallend, lekker vintage en ook niet erg als er wat modder op komt. Bij Boeties kun je lekker rondneuzen tussen enorm veel laarzen met verschillende patronen, kleuren en maten, want je kunt ook nog eens matchen met je dochter. Hoe leuk is dat?

Het festivalseizoen is begonnen!
Het festivalseizoen is begonnen!


 
Kunnen we ons nu nog niet echt voorstellen als we naar buiten kijken, maar een zonnebril ga je heel hard nodig hebben op een festival! De zonnebrillen van Babsee zijn zo fijn en stijlvol dat je er nog jaren mee kunt doen. Het fijnste is dat je niet meer van leesbril naar zonnebril hoeft te wisselen met de brillen van Babsee. Als je dus op de kaart wil kijken naar welke artiest je wil kun je gewoon je zonnebril ophouden!

Het festivalseizoen is begonnen!
Het festivalseizoen is begonnen!

meer blogs van babsee.com

reacties op deze webshop (2)

26 april 2018
Lucie
Geen suf gezicht en kraaienpootjes dankzij de modieuze Babsee zonnebrillen!
19 maart 2018
WNijssen
Mooie brillen!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)