alittlebirdtoldme.nl

Mooi!

Veel beauties in één webshop: wat een fijn adres is Alittlebirdtoldme.nl. Dit is een heel goed adres voor het shoppen van mooie, originele cadeaus - die vaak ook nog eens heel handig zijn. Zoals die knalroze speaker in de vorm van een diamant, of een witte recharger met gouden dots. Ook prachtig: de horloges van Olivia Burton met bloemen, herten of grafische patronen. Wow... En kijk eens naar de tassen; die kunnen meteen op je wishlist.   

blog

De mooiste 2017 planners

Met een nieuw jaar in het vooruitzicht kon het niet langer uitblijven: er moest weer een nieuwe jaarkalender op de koelkast geplakt worden. Zonder zo'n planner is mijn leven één grote chaos (mét overigens ook, maar dat terzijde). Alle afspraken, uitjes, sporttijden en bezoekjes worden erop vastgelegd. Blij ben ik met mijn mooie jaarplanner van Lollipop Designs. Ik kocht 'm bij Dreamkey Design (helaas is hij uitverkocht, je vindt 'm nog wel hier). Ik heb even een snuffelrondje gedaan op Flavourites en vond een aantal heel mooie en handige planners.

Tinne+Mia, te koop bij Dreamkey Design
Tinne+Mia, te koop bij Dreamkey Design

Jaarplanners: ze zijn er in allerlei soorten en maten. Ook gezien bij Dreamkey Design: deze bureauplanner van Tinne+Mia. Ik ben groot fan van dit mooie, chique label! Deze bureauplanner is heel handig voor je werk. Mat zwart is hij, met gouden accenten. Wow. Je hebt een handig weekoverzicht en kunt 'm laten ingaan wanneer je zelf wilt. Prijs € 9,95.

A Little Bird Told Me
A Little Bird Told Me

Ik heb een zwak voor gouden en koperen accenten. Ook deze kalender die ik zag bij A Little Bird Told Me (gezien dat deze leuke webshop deze week ook een te gekke winactie heeft op Flavourites?) heeft dit soort glossy details. Elke maand een positieve quote om blij van te worden. Goed om te weten: hij is flink afgeprijsd (en 2017 moet nog beginnen!). Van € 25,- nu voor € 15,- met code: F&F2017.

Met gouden quotes
Met gouden quotes

O, kijk! Nóg een kalender (deze is van het vrolijke label Ban.Do) met gouden accenten. En stickers. En leuke quotes. Nouja, alles in één dus. Een hoop vrolijkheid aan de muur waarmee je ook nog eens lekker kunt plannen! Van € 25,- voor € 15,-.

Ook weer die gouden details
Ook weer die gouden details

De webshop My Lovely Notebook is helemaal gespecialiseerd in notitieboekjes en planners. Deze Daily Journals zijn er in allerlei onderwerpen. Niet goedkoop, maar ze staan wel he-le-maal vol met tips, handleidingen, planners, lijstjes en veel meer. Deze op het gebied van wellness zou ik héél graag willen hebben voor 2017. Lijkt me echt een geweldig boekwerk! Prijs € 57,95.

En tot slot de Family Survival Planner die Gezinnig.nl verkoopt. Onmisbaar als je (kleine) kinderen hebt! Jarenlang heeft deze bij ons in de keuken gehangen en ik kan je zeggen: hij is ideaal vanwege de extra schrijfruimte, vele tips en handige stickertjes. Prijs € 18,50. Zo. Klaar voor 2017? Ik wel!

 

 

 

 

 

En veel stickertjes
En veel stickertjes
Gezond en fit 2017 door!
Gezond en fit 2017 door!
De onmisbare Family Survival Planner
De onmisbare Family Survival Planner

meer blogs van alittlebirdtoldme.nl

reacties op deze webshop (3)

07 juni 2016
Claudia
Geweldige klantenservice bij deze store. Ik wilde een tas bestellen, maar omdat deze nogal duur was en ik het leer via mijn beeldscherm niet kon zien en voelen was ik er een beetje huiverig voor. Na wat contact toch overstag gegaan en gelukkig maar - want de tas van het merk Status Anxiety is echt een aanrader! Prachtig vol leder en een supertas die ik dagelijks gebruik.
10 februari 2016
S.
Reeds diverse artikelen besteld bij deze webshop, aangezien er zeer originele en mooie spullen te koop zijn, waar je als meisje blij van wordt. Service en contact verlopen altijd zeer goed en levering is prima. Website is ook mooi vormgegeven en nodigt echt uit tot verder neuzen. Kortom, een aanrader!
15 november 2012
fries
Deze week had ik iets besteld via deze shop. Fantastische service en zeer vlotte afhandeling! Het product ziet er ook effectief zo uit hoe het op de site wordt voorgesteld en beschreven. Ik weet zeker dat ik in de toekomst nog wel eens iets van 'A little bird told me' zal aanschaffen.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)