airegoods

Bijzonder, duurzaam en uniek

A life less ordinary, dat is wat Airegoods wil. En dus vind je op dit online platform een te gekke verzameling van bijzondere en originele lifestyle items voor in huis, fashion, sieraden en beauty producten. Super stijlvol is de eigen minimalistische fashion collectie van Airegoods, met items die je welke elke dag zou willen dragen! Maar ook van andere (Nederlandse) merken vind je hier heel veel moois. Leuk detail: bij ieder item vind je achtergrond informatie in de brand story. En ook als je op zoek bent naar duurzame beautyproducten en sieraden, dan kun je hier naar hartelust shoppen. Check de natuurlijke gezichtsverzorging van SMPL of het Noorse Sprekenhus bijvoorbeeld, en de eerlijke statement sieraden. Iets nieuws voor in je eigen huis? Ook dat shop je met een schoon geweten bij Airegoods. Eigenlijk kunnen we niet kiezen wat we nou het leukste vinden aan deze shop: de duurzame items, de prachtige beelden, de creatieve en originele collecties of de filosofie achter het platform. Kies jij maar!

blog

Deze mooie geurkaarsen ruiken echt heerlijk

Ohhh... Ik houd zo ontzettend van geurkaarsen. Vooral in de wintermaanden. Thuis of in de Flavourites-studio: ik brand ze heel veel. Deze kaarsen - allemaal zelf getest en uren van genoten - zijn mijn favorieten. En ook collega Petra geeft haar supertip weg.

Skandinavisk
Skandinavisk

Geurkaarsen zorgen wat mij betreft voor dubbel geluk. Ze zijn direct sfeerverhogend en verspreiden een heerlijke geur. Ik houd van fris wasgoed, eucalyptus en lavendel. Van rozen en van een zeebries. Van een bos waar het net geregend heeft en van rozen. Welke kaarsen daar bij passen? Hier komen de favorieten!
.
Eerst de favoriet van Petra. Ik ken 'm zelf niet, maar hij staat hoog op de wishlist. Waarom? Omdat Petra er altijd zó lovend over vertelt, dat ik 'm echt onweerstaanbaar ben gaan vinden. Deze kaars is de állerlekkerste geurkaars die Petra ooit heeft geroken (en ik geloof haar). Hij is van het Deense label Skandinavisk, en dat is voor mij meteen een pluspunt. Ik houd namelijk enorm van Scandinavië. Zou het door mijn verre roots komen? Geurkaars Skog, wat zoveel betekent als 'woud' ruikt naar... een frisgroen woud. Bomen, buiten, natuur. Breathe in... breathe out. Te koop bij de fijne webshop Nordic Nest.

Geurwolkje
Geurwolkje

Bij Geurwolkje vind je een aantal héél fijne geurkaarsen die ook nog eens hartstikke betaalbaar zijn. Favoriet is de geurkaars Be Chilled, met de rustgevende geur van lavendel. Zo heerlijk zacht, hmmm... heel relaxed. Fijn is dat de kaarsen zijn gemaakt van 100% natuurlijke soja waardoor ze niet gaan walmen.

Hobo + Co
Hobo + Co

Bij Airegoods kocht ik een tijdje geleden een kaars die inmiddels op is, maar ik móet 'm gewoon weer aanvullen. Deze is namelijk ook zo ontzettend lekker. Hij is van Hobo + Co en ruikt naar citrus en basil. Echt zálig. En net weer even anders-dan-anders. Zo klinken de andere geuren trouwens ook, want wat dacht je van Raspberry & Peppercorn? Of van Fig & Cassis? Wat heerlijk allemaal.

Blomus
Blomus

Bij Thuis bij Kaat vind je een aantal heerlijke geurkaarsen van het Duitse Blomus. Ook zo ontzettend lekker! Bovendien zitten de kaarsen in mooie betonnen houders die ook als de kaars op is, de moeite waard zijn. Blomus Seasalt & Sage geeft je huis de frisse geur van zeezout en salie. Uit ervaring weet ik dat dit een gouden combi is, wat een heerlijke kaars is dit.

Gespot bij Maison Koos: kaars Manov van Humdakin. Ik houd echt van deze geur, die doet denken aan een fris, schoon huis en verse bloemen. Een zachte, cleane geur.

En dan deze. ik was op de Sunday Market in Amsterdam waar ik de kaarsen van Hippashop.com tegen 't lijf liep. Meteen ruiken en... meteen verkocht. En gékocht. De kaarsen van Hippashop zien er niet alleen prachtig uit, ze ruiken ook heerlijk. Subtiel en sophisticated. En ook gemaakt van soja, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je na het branden van de kaars je woonkamer opnieuw moet witten. Ik ging voor kaars Serena no. 7, met onder andere bergamot, citroen, lavandel en roos. Heel rustgevend. Je kunt de soja geurkaarsen ook online bestellen.

 

Humdakin
Humdakin
Hippashop
Hippashop

meer blogs van airegoods

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)