46dresses.com

Huur je jurk!

Wat een prachtig concept! Bij 46Dresses straal je niet alleen zelf in een high-end jurk. Je bent ook nog eens heel goed bezig voor anderen. De organisatie van 46Dresses heeft iets superslims bedacht om vrouwen die het financieel wat lastiger hebben weer te laten stralen. Bij 10 gehuurde jurken (want je kunt alleen jurken huren bij 46Dresses) geeft de organisatie een mooie jurk weg aan een vrouw die dat echt verdient. Feel good!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Vondellaan 16
3521 GD Utrecht

blog

Future Proof Shopping op Flavourites Live!

Voor het tiende jaar Flavourites Live! Je kunt je vast voorstellen dat dit nogal drukke tijden zijn hier bij Flavourites. Voor mij dit jaar extra druk! Want wat niet iedereen weet, is dat ik naast Flavourites nog een bedrijf heb: ZIN Trendstudio, waarmee ik als trendwatcher werk. Een heel gaaf vak! Voor Flavourites Live maakte ik een bijzondere stand: zo'n 40m2 Future Proof Shopping. Hoe gaan we in de toekomst shoppen? Ik licht in dit blog een tipje van de sluier en ik zou zeggen: kom het 'live' bekijken op Flavourites Live, vanaf aanstaande vrijdag t/m zondag! Daar kun je het hele verhaal lezen of beleven én zelf aan de slag met het shoppen van de toekomst!

 

#augmentedreality
#augmentedreality

Ik wil eigenlijk niet al te veel onthullen over Future Proof Shopping: je moet het gewoon komen beleven! Maar wat ik je wel kan vertellen is dat allerlei trends die ik in de toekomst verwacht op het gebied van shoppen, in deze stand aan bod komen.:
Biometric Couture
Bij Future Proof Shopping kun je de ongekende mogelijkheden zien van Biometric Couture en augmented reality. Ontdek deze nieuwe, digitale wereld en bedenk eens wat er allemaal mogelijk zou zijn...

#ambacht
#ambacht

Karakterprints
Bij Future Proof Shopping kun je zelf het ambacht ervaren door letterpress te drukken. Op de ene pers kun je een Lttrprint met het gedicht 'Psst…' laten drukken, op de andere leg je houten letters in de pers en druk je een print met een eigen tekst.

#3Dprinting #hetnieuweambacht
#3Dprinting #hetnieuweambacht

Cre8
Bij Future Proof Shopping zie je het nieuwe ambacht in de praktijk. Hier komen de fysieke en virtuele wereld samen in de vorm van producten die met de 3D-printer of met lasercut techniek gemaakt zijn. 

#personalisatie #duurzaam #organic
#personalisatie #duurzaam #organic

Strikks
Bij Future Proof Shopping kom je alles te weten over de duurzame breisels van Strikks. Je ziet het ontstaan van een kledingstuk, kunt de stoffen zien, voelen en passen en natuurlijk meedenken over jouw eigen favoriete ontwerp.

En verder: 
Capsel - Bij Future Proof Shopping zie je een van mensenhaar gemaakte muts.
Wandschappen - Bij Future Proof Shopping maak je kennis met de feltplants van Wandschappen. Aan de wand hangen meerdere bulbs. Deze bulbs zijn te koop in de stand van Studio de Winkel en kosten € 12,50.
LENA the fashion library - Bij Future Proof Shopping zie je een voorbeeld van een van de vele kledingstukken die LENA in het assortiment heeft. 

I-did.nl - Bij Future Proof Shopping zie je een tote-bag (€ 25,-) en clutch (€ 15,-) die een verhaal vertellen. De tote-bag is gemaakt uit voormalige uniformen van ziekenhuispersoneel, de clutch uit textielproducten van IKEA.
Gumshoe - Bij Future Proof Shopping zie je de roze sneaker van Gumshoe. Hij is ook te koop in het zwart en kost € 199,95.
46 Dresses - Bij Future Proof Shopping zie je jurk 'Nava'. Deze beauty huur je voor € 59,-. De schoenen zijn een voorbeeld van schoenen die vrouwen cadeau krijgen.
Ogreen - Bij Future Proof Shopping zie je aan de wand een selectie Clean Machines. 't Zijn echte luchtzuiveringsinstallaties en zien er zo goed uit dat je er ook echt blij van wordt. Win-win! Prijs vanaf € 10,50.
Kom je ook langs? Nice, nice, nice!!

#art #sharingiscaring
#art #sharingiscaring
#deeleconomie #recycling #upcycling
#deeleconomie #recycling #upcycling

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)