Locatie / Bereikbaarheid

 

Flavourites Live vindt plaats in de Kromhouthal: dé stoere en industriële evenementenlocatie van Amsterdam! De Kromhouthal ligt direct aan ’t IJ en is perfect bereikbaar per openbaar vervoer (je ziet de hal al liggen vanaf Amsterdam CS) of met de auto. Parkeren kost € 1,30/uur in de directe omgeving.
Flavourites Live is elke dag geopend van 10.00 – 18.00 uur.

Flavourites Live is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet. Verder is er een borstvoedings-/kolfruimte aanwezig, vraag ernaar bij de entree.

Adresgegevens:
Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam-Noord

Routebeschrijving:
Het is ’t gemakkelijkst om met het OV naar Flavourites Live te komen:

Met de trein: 
Pak de trein naar Amsterdam CS, en aan de achterkant van het station zie je (aan de overkant van ’t IJ, kijk naar rechts) De Kromhouthal al liggen. Vanaf het station kun je de OV-fiets, pont, fiets of bus pakken.

Noord/Zuidlijn
Nieuw: de Noord/Zuidlijn. Deze kun je heel gemakkelijk nemen naar de Kromhouthal. Klik hier voor meer info.

Met de pont vanaf A’dam CS: 
Pak aan de achterzijde van Amsterdam CS de pont die IJpleinveer heet. Voorheen liep je dan naar links, nu loop je naar rechts om de pont te pakken. De pont vaart minimaal vier keer per uur (ook in het weekend) en doet er vijf minuten over. Vanaf daar is het een kwartier lopen naar de Kromhouthal. Liever niet lopen? Tip: huur op Amsterdam CS een OV-fiets! Da’s lekker relaxed, zeker als je veel shoppings hebt aan het einde van de dag… Meer info over OV-fiets vind je hier.