Zó is regen niet erg!

Hip in de regen!
Hip in de regen!

Tjee, het lijkt wel herfst. Het hele weekend is het al koud en nat geweest en nu regent het nog steeds. En het is half augustus! Nouja! Ik blijf dus lekker binnen en ga eens speuren naar leuke regenspullen. Want ja - die zijn er in overvloed, je moet ze alleen even weten te vinden!

Afgelopen voorjaar kwam vriendin E. even langs op de fiets. Ze had een stevige regenbui getrotseerd maar zag er (zoals altijd, maar dat terzijde) super stylish uit in een te gekke trenchcoat. Was dus gewoon een regenjas! Een geweldige investering natuurlijk als je in ons kikkerlandje woont en bijna dagelijks tussen werk - huis - school heen en weer pendelt op je fiets. Ineens moest ik weer denken aan haar jas. Ik ben eens op onderzoek uitgegaan en vond meerdere leuke trenchcoats die gemaakt zijn om in de regen te dragen. Je gaat er niet in zweten (hoera!) en ziet er gewoon oogverblindend in uit - maar vergeet je waterproof mascara niet. Deze zwarte en deze met cirkels van Hipinderegen.nl zijn lekker lang en zou ik ook zo dragen op dagen dat het níet regent. Zo mooi zijn ze!

Lekker lang. Handig!
Lekker lang. Handig!

Nog heel even, en het sportseizoen begint weer. En heb je (buiten) sportende kinderen, dan weet je hoe dat gaat: uren sta je soms in de kou om de kids aan te moedigen. Met twee hockeyende kinderen gaat er bijna geen weekend voorbij dat ik niet langs het veld sta... En daar moet je op gekleed zijn, want juist in de heerlijke zomermaanden worden er niet of nauwelijks gespeeld. Ik zag dit jack: super stoer en volgens mij heerlijk warm. Ik vind 'm - voor een regenjas - ook echt mooi. Het jack is van UrbanLegend. Ik had er niet eerder van gehoord, maar dit is een nieuw label uit Boedapest. Niet om een uur mee door een stevige regenbui te fietsen, maar wel om langs het veld te staan (met paraplu). Deze ga ik onthouden!

Heel stylish
Heel stylish

Goed, en dan de voeten. Die moeten natuurlijk ook droog blijven in de regen, en ik vind het zó zonde van mijn mooie schoenen als ze door de regen kapot gaan. Gelukkig zijn er tegenwoodig te gekke regenlaarzen. Zoals deze kleurrijke eye-catchers, ook helemaal geschikt voor een festival. Of deze luipaard laarsjes, ook heel stoer.

Heerlijk warm...
Heerlijk warm...

Persoonlijk vind ik deze van het Finse label Nokian ontzettend mooi. Wat een goed design. Je kunt de laarzen wat lager dragen of juist optrekken, en ze zijn heerlijk warm. Nokian heeft trouwens meer heel hippe regenboots, moet je eens kijken naar deze wedges (ze zijn er ook in zwart) of deze lace-up shoes. Niet te geloven, dat dit regenschoenen zijn!

... en stoer
... en stoer

Tot slot de paraplu's. Ook daarin is er meer te koop dan zwarte of regenboog exemplaren. Neem deze, van een vogeltje in een vogelkooi. We hebben 'm ooit op Facebook gepost en was meteen een regelrechte hit. Mooi is ook deze stormparaplu (briljant zijn ze) van Senz. Nu niet langer alleen in zwart of grijs, maar ook in zo'n leuk patroontje. Kortom: een regenbuitje op z'n tijd is helemaal niet zo erg met zulke slimme en mooie producten. Maar wat mij betreft is het vanaf morgen gewoon weer zomer, hoor.

Luipaard-print
Luipaard-print

 

Voor festivals!
Voor festivals!

 

Uit Finland. Bijzonder.
Uit Finland. Bijzonder.
Slim design van Senz
Slim design van Senz
Birdcage-paraplu
Birdcage-paraplu

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)