Yes de herfst komt eraan!

Heerlijk dat streepjes altijd in de mode zijn.
Heerlijk dat streepjes altijd in de mode zijn.

Ik kan wel zeggen: mijn favoriete seizoen! De dagen kunnen nog heerlijk warm zijn, donkere dagen met veel regen, mijn verjaardag en... een nieuwe garderobe aanschaffen! Warme vesten en truien, ik kijk er al naar uit. Deze zwart-witte trui komt waarschijnlijk in mijn kast te hangen! Die mouwen en het detail op de rug, I love it! Lijkt mij een prima ‘tussendoortruitje’!

Happy de preppy! Het leuke aan deze tijd is dat eigenlijk alles kan wat mode betreft. Het hoeft niet perse in de ‘mode’ zijn. Als je iets draagt met een bepaalde attitude kan werkelijk alles! Heerlijk toch?! En hou je van iets unieks? Deze broek met warme kleuren en met een knipoog naar de Schotse ruit is echt eens wat anders!

De preppy look..
De preppy look..

Had ik al gezegd dat ik van truien en vesten houd?! En dan met name de gebreide en zachte varianten! Ik moet daarom mijzelf ook wel eens inhouden anders komt mijn hele kast vol te hangen met deze kledingstukken. Maar soms moet je lief voor jezelf zijn. Want ik heb een heel mooi vest gespot bij Bellamy Gallery. Eentje die er heerlijk warm uit ziet en volgens mij ook mega zacht is!

Lekker wegkruipen als de temperaturen dalen.
Lekker wegkruipen als de temperaturen dalen.

Er is al een paar keer over geblogd, maar Soul-Sister is één van mijn favorieten bij Flavourites! Unieke designer kleding van de meeste fantastische materialen. Ook daar kwam ik genoeg te gekke dingen tegen. Waaronder deze extra lange trui, of eigenlijk een jurk. Ook heerlijk zacht en royale mouwen om lekker in weg te kruipen...

Hier houd ik van, lekker oversized!
Hier houd ik van, lekker oversized!

Als laatste mijn absolute favoriet! Deze geweven broek met hoge taille! Hoe dan ook, deze gaat er komen voor de winter. Grijs gemêleerd en lekker warm. Laat het nieuwe seizoen maar komen!

Ook heel gaaf om met paars of een andere opvallende kleur te combineren.
Ook heel gaaf om met paars of een andere opvallende kleur te combineren.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)