Wenskaarten waar je blij van wordt

Leuke styling bij The Stationery Store
Leuke styling bij The Stationery Store

Kaartjes sturen is hot! Juist omdat de wereld om ons heen in rap tempo digitaliseert en onze oprechte aandacht voor elkaar steeds schaarser wordt, hechten we meer waarde aan het ontvangen van een mooie kaart dan aan een vluchtig app-berichtje. Helaas is het gemiddelde wenskaartenaanbod nou niet echt inspirerend, maar gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel prachtige alternatieven waar je wel blij van wordt.
Zo vind je bij The Stationery Store heel veel originele wenskaarten van onafhankelijke illustratoren en kleinschalige merken uit binnen- en buitenland. Om nooit meer mis te grijpen kun je zelfs een wenskaartenabonnement afsluiten, superhandig! Je ontvangt dan om de maand een nieuwe box met prachtige kaarten. Zo heb je altijd een passende kaart in huis om iemand om persoonlijke wijze te feliciteren, aan te moedigen of een hart onder de riem te steken. Je kunt kiezen uit de 'Be Caring Box' met 8 kaarten, de 'Be Generous Box' met 10 kaarten en de 'Be Big-hearted Box' met 12 kaarten. Whatsapp, eat your heart out!

Meer moois
Via Flavourites.nl is er natuurlijk nog veel meer moois te vinden. Zoals de multifunctionele kaarten van Happy Whatever die je kunt uitvouwen en om een glazen vaas kunt doen, super stylish! Of de prachtige kaartjes van Sara Anne, voor als je van pastelkleuren houdt. De kaarten van illustrator Marieke van Studio Pie hebben weer een hele andere stijl. Haar rode draad: vertederende diertjes. Van selfie-kat tot een krokodil die leert schaatsen. Houd je van quotes en zwart/wit, dan ben je bij Miek in Vorm aan het juiste adres. Liefhebber van vrolijk en friool? Neus dan eens rond bij LiefsKarlijn. Zij schildert ook illustraties op vintage bordjes, heel leuk als interieuraccessoire! Ook kleurrijk en vrolijk zijn de kaarten van ByBean. Kortom, de keuze is reuze!
 
Nooit meer een verjaardag vergeten
Onmisbaar als je graag wat attenter wilt zijn en van plan bent vaker (verjaardags)kaarten te gaan sturen: de verjaardagskalender. Hang er eentje in het toilet of in je keuken, dan mis je geen verjaardag meer. Natuurlijk moet zo’n kalender er wel een beetje mooi uitzien. Gelukkig zijn er ook op dat gebied genoeg pronkstukjes te vinden. Bijvoorbeeld deze verjaardagskalendervol vrolijke voertuigen, zoals een foodtruck vol feestelijke taarten, een boho pipowagen, een toffe surf caravan, een hippe camper en een zomerse cabriolet van The Stationery Store. Of deze fleurige van LiefsKarlijn.
 
Write and spread the love!
Zo zie je maar, leuke wenskaarten (en kalenders) genoeg, je moet alleen maar even het juiste (web)adresje vinden. Gelukkig is Flavourites daar een heel handig hulpje bij! Dus verras je dierbaren zo nu en dan met een prachtige kaart; want tijden en gewoonten veranderen, maar de behoefte aan aandacht, warmte en waardering blijft. Jij blij, zij blij!

Ga voor zwart/wit met Miekinvorm!
Ga voor zwart/wit met Miekinvorm!
Nooit meer een verjaardag vergeten
Nooit meer een verjaardag vergeten
En schrijven maar!
En schrijven maar!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)