We did ShowUP!

Heerlijk moleculair gemaakt ijs & lekker lunchen
Heerlijk moleculair gemaakt ijs & lekker lunchen

Natascha kondigde het gister al aan in haar blog; vandaag bezochten we de vakbeurs ShowUP. Het was voor Loes weer haar eerste werkdag na haar vakantie dus meteen gezellig om elkaar weer te zien en bij te praten. Het was een ontzettend inspirerende én gezellige werkdag vandaag! 

We kennen de beurs goed want de organisatie wordt gedaan door Daan en Maya. Zij organiseren namelijk ook ons event, Flavourites Live. Dus dat het altijd strak geregeld is en alles er mooi uitziet is voor ons geen verrassing. Maar toch, de uiteindelijke finishing touch is altijd weer nieuw en anders; we komen er altijd enthousiast en opgeladen vandaan. Wat doen ze dat goed! 

Mooi vormgegeven stands, zoals deze van Yesiwood
Mooi vormgegeven stands, zoals deze van Yesiwood

Er stonden veel stands op ons lijstje om even te bezoeken (zie het blog van Natascha). Of omdat ze een webshop hebben en bij Flavourites vermeld staan (altijd leuk en gezellig om even in real life te kennis te maken en/of bij te kletsen). Of omdat we online al veel leuks hadden gespot van een bepaald label maar het nog nooit in het echt gezien hadden. We wilden natuurlijk vooral ook veel nieuwe labels ontdekken met een eigen webshop. Nou, missie geslaagd hoor. We zitten nog steeds een beetje na te stuiteren van enthousiasme!

Iglotent XMAS trends
Iglotent XMAS trends

Behalve mooie labels tref je op showUP ook bijzondere, nieuwe dingen zoals het moleculair gemaakte ijs van Glacier Fou. Zó bijzonder gemaakt en heerlijk van smaak. En dan de iglotent met Xmas trends van styliste Marie-Gon: hoewel de zomer écht nog niet voorbij is, toch heel leuk om alvast deze trends langs te zien komen. Marie-Gon is al jaren vriendin-van-de-show, ook op Flavourites Live verzorgt ze altijd een deel van de styling. Inspiratie verzekerd!

Prachtige minimalistische sieraden van Turina
Prachtige minimalistische sieraden van Turina

Een favoriet van Natascha was het nieuwe tassenlabel Zand-Erover, gerund door twee zussen. Eerst vouwen ze het leer en naaien er vervolgens geweldige tassen, portemonnees en etuis van. Wat een parel! En natuurlijk werden we weer verliefd op de prachtige tegeltjes van Storytiles.com. Superleuk dat ze dit jaar ook weer op Flavourites Live te bewonderen zijn.

Stationery van BL-IJ
Stationery van BL-IJ

En - Natascha schreef het gisteren al - we waren erg benieuwd naar het nieuwe label FunnyPaper.nl. 't Was nog leuker dan verwacht! De kartonnen meubeltjes die zijn maken hebben allemaal een link met kinderen én met boeken. Kartonnen stoeltjes waarop de kids kunnen zitten als ze gaan lezen, een speelhuis en leuke boekenstandaards van karton, in de vorm van dieren. Heerlijk creatief en echt weer eens wat anders-dan-anders. Perfect voor alle ouders die originaliteit hoog in het vaandel hebben staan!

De DIY-pakketten van Imakin (ook op Flavourites Live te bewonderen)
De DIY-pakketten van Imakin (ook op Flavourites Live te bewonderen)

We hebben een heel aantal leuke nieuwe producten gespot, zoals het yearRound tape van Momantais design, waarmee je m.b.v. rollen tape je eigen kalender plakt. Briljant, dat móeten wij in huis hebben want hiermee plakken we voortaan gewoon onze eigen kalender op de muur. 

Kleurrijke sieraden van Mianne de Vries
Kleurrijke sieraden van Mianne de Vries

Al met al hebben we weer heel veel leuke spullen gezien en keerden we uiteindelijk, toen de boel dicht ging, helemaal blij huiswaarts. De komende tijd zul je een aantal van deze ideeën zeker langs zien komen op ons blog!

Veel woonaccessoires, zoals House of Rym
Veel woonaccessoires, zoals House of Rym
De mooie tegels van Storytiles
De mooie tegels van Storytiles

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)