Wat te verwachten van Flavourites Live dag 3

ColectivWarehouse
ColectivWarehouse

Na twee heerlijke dagen is de laatste dag Flavourites Live alweer aangebroken. Nog één dag de kans om leuke Sint- en kerstcadeaus te kopen, mee te doen met fijne workshops, jezelf te trakteren op heerlijke good food en al met al gewoon een super dagje te hebben. Dat het de laatste dag is betekent zeker niet dat het minder leuk is. Weten wat er te doen is vandaag? Lees alles over de laatste dag Flavourites Live in dit blog! 

Als eerst is het natuurlijk vandaag een hele goede kans om de leukste Sinterklaas- en/of kerstcadeaus te scoren. Niet alleen omdat er ontzettend veel moois is, maar ook omdat veel stands heel het weekend speciale beurskortingen aanbieden. Van kortingen worden we natuurlijk allemaal blij. Waar wij ook blij van worden zijn alle cadeauverpakkingen van CollectivWarehouse. Zo stijlvol, mooi en vrolijk papier! Extra leuk is dat je tegenover de stand van CollectivWarehouse een heuse inpaktafel kunt gebruiken om met hun prachtige papier al je cadeaus mooi in te pakken!

No Waste Lab
No Waste Lab

Dan iets wat je eigenlijk niet mag missen; het No Waste Lab van restaurant Marcus. Bij binnenkomst lijkt het al een mini-labaratorium, maar dan heb je de kaart nog niet gezien! Op het eerste gezicht zou je misschien liever een appel-kaneeltaartje eten in plaats van een ‘bananenschillenbrood’ maar dat is juist het leuke. Je wordt namelijk verrast met de smaken van voedsel dat je bij jou thuis waarschijnlijk in de prullenbak zal gooien. Denk aan bananenschillen, oud brood en afgekeurde groenten. Als het op de juiste manier bereid wordt (en dat doen ze bij No Waste Lab), is het een feestje in je mond!

Joyce van Nispen
Joyce van Nispen

Vind je het fijn om jezelf een beetje meer te leren kennen tussen al het drukke shoppen door? Dat kan met de juiste adviezen van onze lieve handlezeres Joyce van Nispen. En wij kunnen 't weten, want Joyce is al jaren van de partij tijdens Flavourites Live. Daar zit ze dan aan een tafeltje heerlijk down to earth te wezen (nope, géén kermisattractie hoor!), ontvangt je met al haar warmte en slaat gewoon altijd de spijker op z'n kop. Hoe kan dat nou? Weten we niet, maar het is wél ontzettend fijn om bij Joyce langs te gaan.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)