Warm welkom voor Sint

Leuk voor bij de schoen
Leuk voor bij de schoen

De Sint heeft het er maar druk mee. Van Meppel naar Amsterdam naar Maastricht naar jouw huis... Wel zo fijn dus als hij zich een beetje bij je thuisvoelt. Daar zijn deze leuke slingers van Liefslabel.nl heel geschikt voor!

Bij Liefslabel.nl weten ze van alledaagse dingen een waar feestje te maken. Sowieso zijn de (letter)posters, labels en kaarten ware snoepjes om te zien. Maar de dames Bren & Ann van dit vrolijke label (ze waren 'live' te bewonderen tijdens Flavourites Live) zouden Bren & Ann niet zijn als ze niet ook iets leuks voor de Sint (kijk hier!) in petto hadden. Tja. Voor wat, hoort wat immers. Toch?

Zo'n setje van drie is ook een topper
Zo'n setje van drie is ook een topper

En dus hebben ze leuke slingers - speciaal voor de Sint - in het assortiment. Zó leuk! Minislingers om je schoen mee te versieren, medium slingers voor aan de muur of grote 'Welkom Sint & Piet'-slingers om zelf in te kleuren en om op te hangen op de schouw of voor het raam. Zo weet de Sint dat 'ie meer dan welkom is bij jou thuis en trap jij de decembermaand super feestelijk af.

Laat je creativiteit de vrije loop...
Laat je creativiteit de vrije loop...

Het leuke is: de slingers zijn los te koop óf in setjes van drie, en zijn nu in de SALE! Je krijgt er meteen touw en knijpertjes bij. O, kom er eens kijken... Bij Liefslabel.nl. En check dan meteen al die andere leuke hebbedingen. Kun je meteen je eigen verlanglijstje aanvullen...

Op naar 5 december!
Op naar 5 december!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)