Unieke sieraden!

Prachtige kunstwerkjes!
Prachtige kunstwerkjes!

Als je door de winkelstraten loopt zie je eigenlijk altijd dingen wel vaker terugkomen en denk je; hé, dat heb ik daar net ook gezien! Dat heb je ook wel eens met sieraden. We houden best wel van simpele subtiele sieraden die overal bij passen en waar je niet over na hoeft te denken. Wat jammer eigenlijk als je bedenkt hoe veel toffe sieraden er wel niet zijn! Om een beeld te schetsen van die misgelopen parels zet ik er een paar voor je op een rij.

De sieraden van Lore Segers zijn net kunstwerkjes zo mooi. Dit is nou precies wat we bedoelen met een uniek sieraad. Deze pieces hebben a-symmetrische en aparte vormen en zijn gemaakt van koper, zilver of messing. Het fijnste aan deze collectie is dat de sieraden naar mate de jaren alleen maar mooier worden door het bijzondere materiaalgebruik. Heel lang genieten dus!
 
Duurzaamheid komt waarschijnlijk niet als eerste in je op als je opzoek bent naar een paar nieuwe oorbellen. Niet gek hoor, want het komt ook niet zo veel voor. Veel te weinig als je het ons vraagt… Pureprana heeft gelukkig een prachtige collectie met verrassende sieraden van goede kwaliteit en een mooi verhaal gemaakt. Alle sieraden zijn op een eerlijke manier in eigen atelier gemaakt. Hoe mooi is dat?
 
Vind jij het wel weer eens tijd worden om jezelf te verwennen met een wat luxer sieraad? Dan hoef je niet meteen te schrikken van hoge bedragen, want er zijn ook hele goede combinaties in luxe en betaalbaar! Kijk maar eens naar Nordicluxuries bijvoorbeeld. De sieraden stralen zelfverzekerdheid uit en zijn super chic, maar zeker ook hartstikke betaalbaar! Tip: ook een leuke voor op je verlanglijstje :)
 
De sieraden van Hanne Schoofs zijn zonder twijfel heel erg mooi, maar dat is niet het enige! Naast de leuke gouden en zilvere sieraden met een speelse touch kun je bij Hanne nog wat extra’s. Namelijk; stel je wilt trouwen en je vindt de stijl van Hannes ontzettend leuk (begrijpelijk) dan kun je haar vragen om je trouwring te maken! En bijna nóg leuker; geef je oude gebruikte gouden sieraden aan Hanne en laat er iets nieuws van maken!

Super chic
Super chic
Luxe en betaalbaar!
Luxe en betaalbaar!
Mooie eigen stijl
Mooie eigen stijl

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)