Uitkijken naar Flavourites Live!

Volgende week vrijdag 20 november gaan de deuren weer open!
Volgende week vrijdag 20 november gaan de deuren weer open!

Het kan geen fan van Flavourites ontgaan zijn: volgend weekend openen we de deuren van deze gave fabriekshal aan de overkant van station Amsterdam. Van 20 t/m 22 november zijn we een heel lang weekend in een totaal andere wereld, die van Flavourites.nl maar dan live! Net als Natascha kijk ik er al een hele tijd naar uit, ik voel het!

Waar Flavourites Live bij mij omdraait is vooral dat live gevoel. Na tig mails zie ik al die personen achter de webshops in het echt en af en toe is het echt hilarisch. We hebben namelijk veel contact met de webshops die op Flavourites vermeld staan en als iemand dan ineens voor je staat en vertelt wie ze is en van welke webshop, is dat echt heel grappig. Alsof je elkaar al jaren kent; soms vliegen we elkaar zelfs in de armen!

Altijd leuk om de mensen achter een webshops persoonlijk te ontmoeten
Altijd leuk om de mensen achter een webshops persoonlijk te ontmoeten

Het zijn doorgaans dan ook erg enthousiaste personen achter zo'n webshop, erg bevlogen en betrokken bij wat ze doen. En dat zie je terug tijdens Flavourites Live. De ene stand is nog mooier aangekleed dan de andere en het is meteen duidelijk met welke webshop je te maken hebt. Zij zíjn hun webshop. Het ontmoeten van de persoon achter zo'n webshop is dus echt iets waar ik naar uit kijk. 

De ene stand is nog mooier dan de ander...
De ene stand is nog mooier dan de ander...

Overigens, wij zijn er zelf ook met een stand, dus heb je iets leuks te melden of een tip voor ons, kom langs! Wij hebben een tentoonstelling gemaakt met mooie producten die je online kunt shoppen. Stuk voor stuk producten waar een bijzonder verhaal achter zit, die uniek zijn of gewoon om van te smullen. Een selectie dus van Flavourites!

Kom naar onze 'Flavourites tentoonstelling'
Kom naar onze 'Flavourites tentoonstelling'

Verder kun je bij ons nog meer achter-de-schermen-foto's bekijken van de kijkjes (interviews) die wij achter het scherm hebben gehouden. Zoals ik al aangaf, het is echt fijn shoppen als je weet wat het verhaal achter de webshop is maar dat zul je zelf wel merken tijdens Flavourites Live! Elk jaar na Flavourites Live zit ik met een warm gevoel mijn aankopen te bewonderen... ik kan er nog altijd blij van worden, als een klein meisje! Het zijn namelijk geen spullen die je voor een appel en ei op elke straathoek kunt kopen, het is echt een selectie mooi spul! Doorgaans laat ik me verrassen door lekker rond te lopen en elke stand goed te bekijken (alvast een waarschuwing, het is veel, dus neem de tijd!). Een aantal webshops die ik absoluut niet wil overslaan zijn:

Allthingswelike.com
Allthingswelike.com

Allthingswelike.com
Omdat ze hele mooie en originele producten ontwikkelen (o.a. tableware) onder hun eigen label en net als ik dol zijn op botanical prints. Duurzaam en ook nog handgemaakt.

Atticempire.com
Atticempire.com

Atticempire.com
Om haar verzameling meegebrachte (vintage) items te checken! Eefje heeft echt een neus voor mooi spul dat ook helemaal mijn smaak is dus hier hoop ik iets voor mijn kledingkast te kunnen scoren, of in ieder geval een mooie broche. Of laarzen in mijn maat... Gewoon zin om even lekker te 'sneupen'. 

Handwritten.nl
Handwritten.nl

Handwritten.nl
Omdat ik gewoon heel nieuwsgierig ben naar wat zij meenemen. In hun shop vind ik het er prachtig uitzien, een leuk concept en ik heb een groot zwak voor papierproducten én mooie pakketjes.

Er is zoooo veel, kom gewoon langs en maak er een heerlijke dag van!
Er is zoooo veel, kom gewoon langs en maak er een heerlijke dag van!

Ook ga ik weer mooie poncho's passen bij Fairlabelz.com, zij zijn er elk jaar en ik ben dan ook al de trotse eigenaar van maar liefs 2 poncho's! Maar ik draag ze zooo vaak dat het echt de investering waard is om voor een 3e exemplaar te gaan. En natuurlijk ga ik ook de sieradencollectie van Followyourbliss.nl, van onze blogger Natalia, bekijken. Online ziet het er al super snoeperig uit en als ik al die verschillende armbandjes in het echt bij elkaar zie kan ik het niet laten... Ook wil ik eindelijk eens Lilyandwillow.nl persoonlijk gedag zeggen én haar werk bekijken. Ah! Luchtplantjes.nl is er ook, dat lijkt mij echt een uitkomst dus daar ga ik iets voor thuis uitzoeken. En, en, en. Het is zoveel, zoals ik al zei, ik wil álles bekijken. Als je ook alvast een selectie wilt maken van 'niet-te-missen-shops', bekijk hier wie er allemaal komen.

En vergeet vooral niet je hand te laten lezen!
En vergeet vooral niet je hand te laten lezen!

Oh ja, dit jaar is ze er weer: onze handlezeres! Voel je je schuldig vanwege je vele aankopen? Heb je dit jaar echt geen zin in het kerstdiner? Laat Joyce je weer een goed gevoel geven over jezelf en je eigen gedachten voordat je naar huis gaat. Erg leuk om met een vriendin samen te doen (@Nynke, ik boek ons alvast!) en daarna drinken we er een wijntje op in de toffe wijnbar Vive le Vin met op de achtergrond de relaxte tunes van Sublime FM. Het kan alleen maar gezellig worden daar, tot heel spoedig allemaal!

Oh ja, nog iets! Elk jaar na Flavourites Live heb ik altijd een beetje een 'heimwee'-gevoel, ik speur dan het hele internet af naar foto's en berichten omdat ik nog even dat gezellige, 'met-z'n-allen-gevoel' wil vasthouden. Dus: heb je gave foto's gemaakt, post ze dan met de hashtag #flavlive. Dank!!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)