Tip: deze on trend woonaccessoires shop je in Duitsland

Houten ontbijtplankjes en onze favoriete koffiekop!
Houten ontbijtplankjes en onze favoriete koffiekop!

Leuk: lekker online shoppen bij onze Duitse zus. En daar hebben ze toch leuke interieurshops, vaak met de Scandinavische invloeden waar we zo dol op zijn! Wij hebben vast wat voorwerk voor je gedaan. 

 

Hejnordic
Bij Hejnordic hebben ze echt een te gekke verzameling woonaccessoires waarmee je in een handomdraai je huis gezellig kunt maken. Denk aan Scandinavische merken met veel wit, zachte pastels en blank hout. Hoe leuk zijn deze houten paashaasjes! Of deze houten plankjes - typisch Duits om bij je ontbijt een houten plankje te gebruiken- in de vorm van een haasje. Matching eierdopjes beschikbaar! We zeggen het maar even, want voor je het weet is het Pasen. Onze favoriet tussen al dit leuks: de handgemaakte koffiebekers van het Duitse Eulenschnitt met hello new day erin gedrukt. Je shopt hier verder veel moois voor de kinderkamer, prachtige papieren bloemen en slingers, stationery en de meest mooie droogbloemen.

Stijlvol Deens design
Stijlvol Deens design

Bloomsta
Living with Nordic Harmony. Dat is de filosofie van Bloomsta. En die harmony vind je in het minimalistische maar o zo stijlvolle design van de meubels en woonaccessoires van te gekke Scandinavische ontwerpers. Veel naturel hout, lichte kleuren, tijdloze ontwerpen en subtiele details die net even dat beetje extra aan een simpel gebruiksvoorwerp geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Emma-serie van Stelton. Mooi simpel design in matte, uni kleuren die onderling mooi te combineren zijn. Onze favoriet is de waterkoker met een handvat van beukenhout. Zo mooi!

Accessoires van glas
Accessoires van glas

Designhype
Ook zo’n leuke shop met een klein, maar fijn assortiment. Je shopt hier originele mooimakers voor je interieur, zoals prachtige lantaarns van waterhyacint, botanische posters, originele opbergers voor de kinderkamer en heel mooi glaswerk. Zo spotten we deze vaas op pootjes, prachtig met een paar lentebloeiers erin. Leuk om te gebruiken voor een mooi gedekte paastafel bijvoorbeeld. En shop dan meteen deze glazen paas-hangers. Vinden we zo mooi dat ze ook na Pasen nog wel in een mooie tak mogen blijven hangen. 

Geniaal: stickers om je Ikea meubels mee te pimpen
Geniaal: stickers om je Ikea meubels mee te pimpen

Limmaland
Oké, wij kennen werkelijk niemand die niks van Ikea in huis heeft. Zeker als je kinderen hebt, dan komen de namen Trofast, Stuva en Duktig je vast bekend voor. Ook wij zijn fan van Zweedse meubels, maar je kunt ze een stuk leuker maken met de meubelstickers van Limmaland. Wat een geweldige uitvinding! Hier vind je perfect passende stickers voor de meest gebruikte meubels van Ikea, zoals het houten keukentje. Die geef je in een handomdraai een hele andere uitstraling. Kura hoogslaper op de kop getikt? Ook die kun je pimpen met allerlei on trend designs, of juist wat meer speelse ontwerpen. Super handig zijn de organising stickers voor de speelgoed- en kledingopbergers en bureau accessoires. Wedden dat dit je nieuwe favoriete adresje wordt?
fotografie: limmaland.de

Hier voelen we als een kind in een snoepwinkel
Hier voelen we als een kind in een snoepwinkel

Frau Hansen
Ow, hier worden wij zo blij van! Shoppen bij Frau Hansen is als winkelen in een snoepwinkel. In deze concept store vind je namelijk het ene snoepje na het andere voor in huis. Waar zullen we beginnen? De dip dye kaarsen in pastelkleuren zijn echte eyecatchers deze lente, bijna te mooi om te branden. Zeker als ze in zo’n mooie glazen kandelaar van Hübsch staan. Of wat dacht je van de mooie terrazzo items van Objet Vague, zoals de koraal kleurige onderzetters. Je shopt hier ook de mooiste en zachtste dekens, fijne kussens voor op de bank, stijlvolle opbergers, leuke items voor Pasen en zo veel meer. Wij willen stiekem dat Frau Hansen onze nieuwe beste vriendin wordt….
fotografie: frauhansen.de

Nordic meets boho chic
Nordic meets boho chic

Laleliving
Nog zo'n leuke shop! Je vindt hier namelijk een hele fijne mix van de minimalistische nordic style en het meer uitbundige boho chic. En dat gaat verrassend goed samen, bijvoorbeeld met mooi textiel. Leg een opvallend tapijt neer, gooi je design bank vol met kleurrijke kussens en een heerlijke deken. Zo gezellig. Of wat dacht je van mooie wanddecoratie van hout, rotan of papier en te gekke vazen zoals deze opvallende shiny bronze bloempot. Ook voor in je badkamer en keuken shop je hier de super stijlvolle accessoires, zoals de items van Zone Denmark in mooie matte kleuren. Wij krijgen ons digitale winkelmandje wel gevuld!

Splash of colour
Splash of colour

Schischi
Wat een inspirerende shop! Hier kun je helemaal los gaan als je je huis een complete make-over wilt geven, want je vindt er alles van meubels tot de leukste accessoires (tip: witte kussens met kleurrijke fruitprints voor dat heerlijke lente gevoel). Schischi heeft grote, bekende merken, maar ook toffe kleine labels. Hoe gaaf zijn de losse elementen van LIVING by colors waarmee je je eigen unieke lamp kunt samenstellen! En hele stijlvolle opbergoplossingen, daar kun je er nooit genoeg van hebben. We zagen de mooiste manden van riet, metaal en papier, zoals deze kleurrijke stazakken. Kijk vooral ook bij de keuken en badkamer afdeling, daar vind je ook zo veel leuks. En als je dan tóch bezig bent, check dan ook de papierwaren. Zo mooi en origineel!

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)