Tea time!

Kerstthee!
Kerstthee!

De vakantie komt er aan en dat is voor mij genoeg reden om lekker op de bank te ploffen voor een schaamteloze Netflix en chill sessie! En daar horen natuurlijk koekjes en thee bij. Aan koekjes en lekkernijen geen gebrek rond deze tijd van het jaar, maar ik vond het wel een leuk moment om met jullie mijn favoriete thee soorten en smaken te delen!

 

Tea Heaven!
Tea Heaven!

Om maar meteen even goed te beginnen heb ik kerst thee van Jackie-D! Deze thee heeft de zacht zoete geur van kerstgebak. Optisch prachtig gemaakt door amandelschaafsel en rode pepertjes. De smaak is zacht en rond: ideaal voor Kerstmis!

De keuze is reuze...
De keuze is reuze...

Een klassieker en deze doet het in mijn geval altijd goed: sterrenmix! You either love it or hate it. Heel apart want ik ken een aantal mensen die absoluut niet van sterrenmix houden! Ik vind het echter heerlijk smaken. Ook deze thee komt van Jackie-D.

indeed it is
indeed it is

Eveneens een winterse klassieker is Chai thee. Normaal haal ik altijd een veels te dure variant bij de starbucks maar dit is wel een goed moment om er zelf mee aan de slag te gaan! Deze thee wordt gemaakt volgens de Indiase traditie en heeft een zeer intensieve, kruidige smaak.

Heerlijk zo'n kop!
Heerlijk zo'n kop!

Ook een van mijn (inmiddels) favoriete smaken is gember! Niet omdat de smaak fantastisch is (je moet er echt eventjes aan wennen), maar omdat het zo veel kwaaltjes verhelpt. Onder andere misselijkheid, stress en hoofdpijn worden gekalmeerd. 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)