Subtiele eyecatchers

Heerlijk, lekker combineren
Heerlijk, lekker combineren

Ik moet zeggen... ik draag ze niet vaak maar ik word er wel blij van; sieraden! Helemaal nu je zoveel subtiele en verfijnde sieraden ziet. Je kunt jezelf er helemaal mee vol hangen!

Zoals deze ringetjes van Simplecommebonjour.net. Ze worden op maat voor je gemaakt en je kunt ze combineren met allerlei verschillende soorten kleine ringetjes. En het mooie is: alle sieraden worden gemaakt van gerecyclede én fairtrade materialen!

Zijn ze niet schattig?
Zijn ze niet schattig?

Tijdens het Flavourites Feest stond ik al snel bij Labelkiki.com. Die is mooi, of nee deze, wacht die driehoekjes! Ik wilde alles wel kopen! Ik heb me in kunnen houden en alleen deze leuke piramidetjes gekocht. En nu ik weer op de site kijk heb ik weer hetzelfde; ik wil ze allemaal!

Mooi en elegant...
Mooi en elegant...

Minimalistisch gaat perfect samen met grafisch. De juwelen die Daniellevroemen.com ontwerpt zijn geïnspireerd door geometrische vormen, grafische lijnen en architectonische beelden. En past helemaal in het rijtje van minimalistische sierraden. Als je echt een eyecatcher wilt voor je outfit? Neem een kijkje bij DV Jewellery en word verliefd...

Geweldig om iemand hier blij mee te maken!
Geweldig om iemand hier blij mee te maken!

Deze leuke sieraden zijn niet alleen te gek voor jezelf maar vooral ook om weg te geven. Er is vast wel iemand die minimalistische sieraden net zo kan waarderen als jij. Birambi.com verkoopt té leuke sieraden in de vorm van flessenpost. Zoals deze Mountain ketting, daar komt ook nog eens een persoonlijk bericht in om het cadeautje helemaal af te maken! Wie wordt daar nu niet blij van?!

Opbergen kan ook heel leuk zijn!
Opbergen kan ook heel leuk zijn!

Heb jij ook al je sieraden overal liggen zonder daarvoor een vast plek te hebben? Dat had ik wel, maar ondertussen heb ik een mooi sieradenbakje gescoord. Staat leuk en het is super praktisch, alles op 1 plek. In de webshop van VTwonen.nl staat deze leuke opberger. Gelijk een mooi item voor in huis, want deze is té mooi voor in een kastje!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)