Stand 79: Live een kijkje achter het scherm!

Bekijk live onze favoriete producten
Bekijk live onze favoriete producten

Terwijl vele webshopeigenaren, collega’s en vele anderen bezig zijn met de opbouw van Flavourites Live zit ik stilletjes achter mijn computer en vraag me af of ik nu echt alles wel klaar heb voor komend weekend. De vele lijstjes liggen verspreid door het huis en het is hier een zooi. Ben ik er al klaar voor? Nog niet. Maar morgenvroeg spring ik de trein in en dan ben ik drie dagen weg. Dan vertoef ik in een grote hal vol mooie dingen. We gaan het meemaken! Flavourites heeft zelf ook een centrale plek (79) waar we je middels een kleine tentoonstelling een kijkje achter het scherm geven…

Zo hebben we een aantal producten uitgekozen die je in het echt kunt bewonderen. Producten die we onder andere gespot en genoemd hebben in onze blogs. Of vastgehouden hebben tijdens het houden van een interview met webshops! Super leuk om het allemaal in het echt te kunnen zien en voelen! Wellicht herken je wat items van de foto’s. We vertellen je er graag meer over!

Neem een kijkje achter het scherm
Neem een kijkje achter het scherm

Zelf staan we er dus ook. Klaar om jullie te ontmoeten en (hopelijk) te zien genieten. Dit jaar komen er ook wat bekenden langs, zoals mijn ouders, nicht uit het Hoge Noorden en goede vriendin. Kunnen ze zien waar ik afgelopen tijd zo druk mee bezig ben geweest. Ik verheug me erop.

Bekijk live onze favoriete producten
Bekijk live onze favoriete producten

Verder kun je bij ons de shopper kopen voor een euro. Uit ervaring weet ik dat deze erg handig is op zo’n dag voor het vullen van je aankopen ;). Een mooi ontwerp van Geertje Aalders prijkt op de voorkant. Zelf staat zij er ook met haar werk, het schijnt een prachtige stand te worden! Sowieso ben er benieuwd wat iedereen er dit jaar weer van maakt.

Shop de Flavourites shopper!
Shop de Flavourites shopper!

De laatste info: Je kunt vandaag nog je ticket met korting kopen. Er rijden pendelbussen vanaf de pond naar de locatie. Voor meer info, zie de website. Bij de meeste stands kun je pinnen, maar neem voor de zekerheid ook wat contant geld mee. Voor het zien van alle deelnemers, klik hier!

Bekijk live onze favoriete producten
Bekijk live onze favoriete producten

Ik ga verder met inpakken. Hopelijk zie ik je morgen, overmorgen of zondag! Geniet ervan!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)