Sinterklaas kapoentje

Zie de maan schijnt...
Zie de maan schijnt...

Tsja, het is als moeder van twee jonge kinderen natuurlijk een inkoppertje; een paar dagen voordat de goedheiligman, ondanks alle dramatische tegenslagen die hij altijd in de overtocht te verwerken krijgt, weer samen met zijn Pieten veilig voet aan Nederlandse wal zet. Dan schrijf je een blog over de leukste schoencadeautjes!

Nou kun je natuurlijk samen met je kinderen eens lekker gaan zitten met zo’n groot speelgoedboek. Knippen, plakken en voila…toch wil ik je nog wat andere leuke dingen meegeven. Bij Studiozomooi.nl hebben ze een speciale pagina aangemaakt voor originele en zeer betaalbare schoencadeautjes. Voor alle leeftijden (ik zou je eigen schoen er ook maar bij zetten!) vind je hier allerlei leuks. Je kunt zelfs aangeven in welke prijscategorie je wilt zoeken, echt ideaal. Ik vond dit houten bouwspelletje zo snoezig. Staat ook niet verkeerd in een baby- of meisjeskamer!

Wie zoet is krijgt lekkers...
Wie zoet is krijgt lekkers...

Heb je de smaak te pakken? Nog eentje dan! Want bij Psikhouvanjou.nl shopt de Sint de leukste spellen en puzzels, speelfiguren en knutselspullen. Het is echt heerlijk om lekker te struinen en er is voor ieder budget wel wat te vinden. Van de allerkleinsten tot kinderen van een jaar of tien. Kwalitatief mooie merken en een stuk origineler dan wat er verkocht wordt bij de speelgoedgiganten. Deze houten cakejes zijn toch om op te (vr)eten?

Zachtjes gaan de paardenvoetjes...
Zachtjes gaan de paardenvoetjes...

Ken je de houten speelfiguren van Holztiger en Ostheimer al? Neem dan voordat je, je computer dichtklapt ook nog even een kijkje op Villahoera.nl. Deze twee Duitse merken maken prachtige handgemaakte dieren, veilig om mee te spelen en prachtig om naar te kijken. En ze passen uitstekend in een kinderschoen… win win win!
Hmmm, toch jammer dat ik met mijn kinderen heb afgesproken, dat ze maar twee keer hun schoen mogen zetten… Kan ik dat nog terugdraaien?

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)