Ruitjes. Overal ruitjes.

Kijk, mijn nieuwe toilettassen!
Kijk, mijn nieuwe toilettassen!

Gek hè, hoe dat gaat met trends. Ineens is het overal. Alsof een stel producenten stiekem samenwerkt en bedenkt: over een jaar zetten we allemaal het ruitjespatroon in de markt. Tenminste, zo is het volgens mij wel gegaan met... grid.

Grid. Zo'n woord waar je voorheen eigenlijk nooit bewust iets over had gehoord. Totdat pakweg twee jaar geleden ineens het ene na het andere ruitjespatroon opdook. Op websites, op ansichtkaarten. Op doosjes en op dekbedovertrekken. Ook mijn nieuwe toilettassen die ik laatst bij de (leuke!) webshop House of Products bestelde, prijken ruitjes. Even tussendoor: wat ben ik blij met mijn toilettassen! De kleinste zit standaard in mijn tas met een paar make-upjes, de middelste herbergt mijn normale, dagelijkse make-up en de grote - die écht lekker groot is - is mijn nieuwe toilettas. Het materiaal is gemaakt van dat stevige watervaste papier waarvan ook vaak festival polsbandjes worden gemaakt. Maargoed, de ruitjes dus. Ik ben eens op zoek gegaan naar grid-producten die ik echt een aanwinst vindt.

Leuk: laptophoes + iPadhoes
Leuk: laptophoes + iPadhoes

Ik zag ze ook op deze laptop- en tablethoezen. Omdat de ruitjes me vaak doen denken aan de wiskundelessen van vroeger, vind ik ze ook als bureau-accessoire goed passen. En dat materiaal is dus erg fijn; het is hetzelfde als waarvan mijn nieuwe toilettassen gemaakt zijn.

Fris grid tafelkleed
Fris grid tafelkleed

Dit tafelkleed van Pt. heb je misschien ook al vaker zien lansgkomen. Is ook mooi. En door het neonrandje ook heel hip. Eigenlijk gebruik ik nooit een tafelkleed, maar met etentjes vind ik het wel altijd heel mooi staan. En ik houd wel van een strakke basis, dus een tafel gedekt met dit kleed en wit servies vind ik heel mooi. En dit katoenen dekentje (de achterkant is van zacht flanel) vind ik een leuk kraamcadeau. Heel fijn natuurlijk voor in de wieg of in het ledikantje, maar ook op de bank is het een fijn dekentje om onder te kruipen.

Fijn babydekentje
Fijn babydekentje

Ook gezien bij House of Products: deze katoenen vlag. Er zijn trouwens heel veel soorten, leuk om zo in huis op te hangen of als je een feest geeft! En natuurljk mag ik deze niet vergeten: maskingtape voorzien van een grid-patroon. En nu trouwens in de sale!

Grid-vlag
Grid-vlag

Een tijdje geleden schreef ik een blog over trendy zwart voor kleine kinderen, ik liet toen ook dit speelkleed zien. Blijft leuk. En dan dat appelkussen... Geestig, toch? Overkill of niet: ik vind die gridpatronen wel erg leuk en lekker fris. Niet mee eens? Get a grid!

Kijk, dat appelkussen! En dat ronde speelkleed: leuk!
Kijk, dat appelkussen! En dat ronde speelkleed: leuk!

 

Maskingtape
Maskingtape

 

Hier hebben wij niets aan toe te voegen...
Hier hebben wij niets aan toe te voegen...

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)