pre-party time

lekker groen
lekker groen

Binnenkort ben ik jarig en geef ik natuurlijk een feestje! Mijn feestjes hebben een beetje een naam. Gelukkig niet bij de buren, maar wel bij mijn vrienden. De aankleding zal altijd helemaal binnen het thema passen. En de voorbereidingen zijn altijd het leukst! Vandaag laat ik jullie zien wat mijn plannen zijn voor mijn feestje! Allereerst begin ik altijd met een thema waar ik alles aan ophang. Dit jaar is dat ‘nature sweet’ (nee, dat bestaat niet. Gewoon zelfbedacht. Altijd leuk om te zien hoe mensen dat interpreteren).

De tafel moet natuurlijk 'on fleek' zijn. Binnen het thema, dus met veel groen en plantjes op de tafel. Naamkaartjes maak ik zelf met een stukje groen erdoor. Natuurlijk koop ik geen nieuw servies voor een feestje maar deze houten borden van Elin's pottery waren wel echt perfect geweest. Op Pinterest zag ik ook nog het idee om kaarsen in flessen te doen waar water en plantjes in zitten. Super simpel maar super mooi. 

Super vrolijk en toch neutraal
Super vrolijk en toch neutraal

Op de instagram van Bloomon kreeg ik het leuke idee om een groot boeket tot kleine stukjes te maken. 

beetje van stokwolf en een beetje van mij
beetje van stokwolf en een beetje van mij

Ik ben een van de weinigen die nog uitnodigingen op papier rondstuurt in plaats van een uitnodiging op Facebook. Het liefst zelfgemaakt. Maar door gebrek aan tijd dit jaar doe ik het makkelijk en kies ik deze kaartjes van Stokwolf. Helemaal binnen mijn thema en supermooi! Met wat letterinspiratie van Pinterest schrijf ik op de achterkant zelf de uitnodiging.

Eyecatcher!
Eyecatcher!

Als eyecatcher wi ik een hele muur volhangen met de lampionnen, pompoms en andere papieren kunstwerken van lampionwebshop. Allemaal verschillende soorten groen, prachtig!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)