plants & insects

Vrolijke blaadjes
Vrolijke blaadjes

De natuur in je huis! Er zijn steeds meer bijzondere designs die planten en insecten als inspiratie bron gebruiken. Bijzondere designs om je huis mee te stylen! Diverse planten zie je in interieurs verschijnen en de natuur mag weer meer floreren in je interieur.

Ik kon de mooie nieuwe styling books van Studio Roof niet weerstaan en heb ze meteen opgenomen in de collectie van Studiodewinkel. Hiermee breng je de natuur in je huis. En je ervaart je eigen creativiteit.  Ze hebben dit mooie DIY blad-boek samengesteld, zodat je zelf met een schaar en papier kunt werken om wat flair aan je interieur toe te voegen. 1 boek met groene balderen en 1 boek met diverse kleurige bladeren om zelf te knippen.

Studio Roof
Studio Roof

Dit vrolijke boek bevat zes unieke ideeën om zowel je huis als jezelf te versieren met exotische en inheemse kleurige bladeren. Van feesten tot hoofddressen, van bladkunst tot herbarium, kan je allemaal zelf knippen! Voor elk styling-idee kan je het bijpassende papier dat ze hebben opgenomen achter de foto's gebruiken. Knip, maak en geniet! 

Mooi neutraal
Mooi neutraal

De Plant stamps van Elke van den Berg zijn subtiel mooi. In elk medaillon is een écht plantje ingedrukt zodat je een mooi reliëf krijgt. Een mooi stylingsobject voor in je huis! Iedere hanger is geheel met de handgemaakt. Je hangt ze heel gemakkelijk aan een spijkertje aan de muur. Mooi ook om meerdere bij elkaar te hangen. 

Groen aan je muur
Groen aan je muur

Deze mooie recycle vaasjes zijn ontworpen om kleine stekjes van planten in te laten bloeien. Kleine vetplantjes en mini cactussen staan er prachtig in. Maar ook kleine bloemetjes. Op elk vaasje is ook een bloemetje met de hand getekend waardoor elk vaasje uniek is. De vaasjes hang je heel gemakkelijk aan een spijker aan de muur. 

Leuke kaartjes
Leuke kaartjes

10 Scribbly insecten op ansichtkaarten ontworpen door Maartje van den Noort. Al deze krioelende kleine dieren hebben hun eigen specifieke schoonheid. Samengevoegd in een mooie set A6-ansichtkaarten, zodat je ze aan je muur kan ophangen of opsturen naar vrienden en familie. Vlinder, neushoorn kever, wesp, rups, mier, libel, lieveheersbeestje, pissebed, langpootmug, vliegendhert en hommel zijn allemaal inbegrepen!

Deze insecten zijn niet eng
Deze insecten zijn niet eng

Kevertjes zijn wondertjes van de natuur! Studio Roof heeft deze hele mooie 3d kevers ontworpen. Leuk om te bouwen en daarna als leuk stylingsobject te gebruiken in je interieur. Zet ze ergens neer of hang ze simpel aan een spijkertje aan je muur. 

Lekker combineren
Lekker combineren

Erg leuk om er ook meerdere naast elkaar te hangen of neer te zetten in je interieur! Zo ontstaat er een mooi kleurrijk kijk object. Mooi ook om een wand te maken met al deze designs samen. Kevertjes afgewisseld met bladeren en wandvaasjes. Zo creëer je je eigen persoonlijke natuur-wand! Breng de natuur in je huis.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)