Persoonlijke boodschap

Een persoonlijke boodschap...
Een persoonlijke boodschap...

Wie schrijft er nog kerstkaarten? Ja, van mijn ouders ontvang ik nog steeds een kerstkaart, hoera! En heel af en toe verrast mijn nichtje me met een zelfgemaakte kaart. Maar de rest van mijn vrienden en familie doet daar al lang niet meer aan. Het zijn appjes voorafgaand aan de kerstavond of berichtjes via Facebook.  Halverwege dit jaar had ik me bedacht hoe leuk het zou zijn als ik de mensen om me heen een persoonlijke brief zou schrijven. Héél leuk! Alleen, dan ook doen he?...

Dan komt het einde van het jaar zomaar veel te snel dichterbij... Nu is hét moment en net nu heb ik even die rust niet. Volgend jaar, als ik weer zo'n ingeving heb moet ik er maar meteen mee beginnen. Wat maakt het immers uit of zo'n persoonlijke 'kerst'-brief nu in juli of in december arriveert? Toch ga ik iets leuks doen, het is ietsje minder intensief dan een brief schrijven maar wel supergaaf om te doen: een mooie fles wijn sturen in een houten wijnkist met daarop een handbedrukte tekst. Eén zin maar helemaal raak.

... kan ook op hout!
... kan ook op hout!

Dat kan bij Flesjewijnbezorgd.nl! Zij hebben een hele fijne selectie wijn (en bubbels!) zodat je altijd goed kiest en als je voor 17 uur besteld wordt het morgen al bezorgd. Ik heb geen haast dus ik maak gebruik van de bestelkalender. Beter, want zo'n pakkend zinnetje formuleren kan nog best wat tijd in beslag nemen :-). Gelukkig heb ik niet, zoals mijn moeder, tig mensen om me heen die een kaartje verwachten dus het kan. Leuk toch?

Via Flesjewijnbezorgd.nl
Via Flesjewijnbezorgd.nl

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)