Papier van steen!

Zelfs de kaartjes zijn van steenpapier gemaakt
Zelfs de kaartjes zijn van steenpapier gemaakt

Soms kom je iets tegen en ben je zo enthousiast dat je het even moet delen. Gelukkig heb ik daar hier een platvorm voor! Ik heb boekjes van steenpapier gevonden. Terwijl ik druk aan het werk was op Flavourites Live sprak ik kort met Anne die daar met haar stand van Paper on the Rocks stond. Zij is een super abitieus bedrijf begonnen in het maken van notebooks van steen. Van steen!? Ja dus!

Anne vertelt dat ze altijd al een onderneming had willen starten dat een positief effect op de wereld heeft. Met Paperontherocks is dat gelukt. Het papier in de boekjes wordt gemaakt van steen waardoor er in de productie geen bomen en water gebruikt hoeven te worden. Het maken van dit papier kost ook nog eens minder energie en het papier is waterbestendig. Hoe cool is dat!

Lekker schrijven in mijn boekje
Lekker schrijven in mijn boekje

Ik kreeg van Anne twee boekjes mee om uit te proberen. Thuis ging ik aan de slag en was meteen enthousiast. Je pen glijdt over het papier en het boekje heeft een heel uniek gevoel. De bladzijdes zijn erg dun maar toch zwaar. Omdat ik veel met vulpen schrijf was ik benieuwd of dit wel blijft zitten en hoe dat schrijft. Zie hieronder mijn pennentest.

Pennentest en mijn doelen in het 'eerste keren' dagboek
Pennentest en mijn doelen in het 'eerste keren' dagboek

Samen met de groene meisjes heeft Paper on the Rocks naast een agenda en een dotted book ook een 'eerste keren' boek gemaakt. Merel van de groene meisjes beschrijft voorin hoe gaaf en belangrijk eerste keren kunnen zijn en hoe je het boekje kunt gebruiken. Ik ga aan de slag en vul mijn doelen in. In de rest van het boek kan ik als een soort dagboek al mijn eerste keren beschrijven. Van alleen naar de bioscoop tot voor het eerst naar New York.

De groene meisjes
De groene meisjes

Ik durf bijna niet zo enthousiast te zijn maar dat ben ik gewoon. Het groene notitieboekje wat ik kreeg zit standaard in mijn tas en het voelt alsof ik een stukje van de bijbel bij me draag. Dit is echt zo'n product dat je lastig uit kunt leggen maar gewoon moet voelen! De gladheid van het papier bijvoorbeeld, echt fantastisch!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)