Originele thee cadeaus en accessoires die je moet hebben!

De leukste theecadeaus vind je bij Het Theeplankje
De leukste theecadeaus vind je bij Het Theeplankje

Als je van thee houdt of iemand kent die geen dag zonder een dampende kop thee kan, hebben wij een gouden tip voor je: Het Theeplankje! Deze heerlijke shop brengt alles samen wat je nodig hebt voor een ultiem theemoment, van verse thee (eigen label!) tot prachtige thee accessoires. Je vindt hier voor iedere gelegenheid een origineel cadeautje – perfect om jezelf of een ander blij mee te maken.

De perfecte plek voor elke theeliefhebber

Marleen van Het Theeplankje begrijpt dat thee veel meer is dan alleen een drankje. Het is een moment van rust, van gezelligheid en genieten. Precies dat gevoel heeft ze perfect weten te vangen in haar thee producten. Stel je voor: een gezellige middag met vriendinnen, verse thee op tafel op een mooi handgemaakt plankje, een klein vaasje met droogbloemen als perfect sfeer accent. Voeg daar een prachtige glazen theepot en een fijn theezeefje aan toe en het plaatje is compleet!

Super tof, deze thee accessoires!
Super tof, deze thee accessoires!

Verse thee en stijlvolle accessoires

Super leuk om zelf zo’n theeproeverij te organiseren, maar de theeplankjes zijn ook een origineel cadeau. Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een jarige vriendin, de housewarming van je zus of wil je gewoon iemand in het zonnetje zetten? De thee cadeaus van Het Theeplankje zijn altijd een schot in de roos. Je vindt hier losse verse thee van het eigen label Lottea met namen als Op de bank kruip thee en Omarm en verwarm me thee. Klinkt gezellig, toch? Je kunt de thee in een mooi zakje of in een glazen buisje bestellen. En er zijn natuurlijk ook complete thee sets, allemaal met liefde samengesteld. En het leuke is: Marleen denkt aan de details! Elke bestelling voelt als een cadeautje, zelfs als het voor jezelf is.

Kies uit de verschillende smaken thee van eigen label Lottea
Kies uit de verschillende smaken thee van eigen label Lottea

Trendy toevoeging voor je theehoekje

Maar het draait hier niet alleen om thee (hoewel ze daar heel goed in zijn). Het Theeplankje heeft ook een toffe collectie handgemaakte keramieken tegeltjes in mooie pasteltinten, helemaal in lijn met de andere items. De tegeltjes met tekst of print zijn een super leuk accessoire voor in je theehoekje in de keuken of als cadeautje in een theepakket. Ook heel mooi: de glazen Lottea theepot! Wat een eyecatcher, deze hittebestendige theepot. En zo leuk dat je de mooie,  verse theeblaadjes in het filter ziet zitten!

Zo'n tegeltje maakt je theehoekje extra bijzonder
Zo'n tegeltje maakt je theehoekje extra bijzonder

Thee cadeaus die altijd in de smaak vallen

Eerlijk is eerlijk: waar wij écht enthousiast van worden, zijn de geweldige thee cadeaus. Echt te gek, die met liefde samengestelde theepakketten met verschillende soorten verse thee, inclusief stijlvolle thee accessoires zoals een theezeefje, lepeltjes of theemok. En hadden we al gezegd dat alles mooi wordt verpakt, zodat je altijd een prachtig cadeau in handen hebt.

Kijk dan hoe gezellig dit staat!
Kijk dan hoe gezellig dit staat!

Maak elk theemoment bijzonder

Of je nou zelf een theelover bent of iemand wilt verrassen met iets bijzonders, bij Het Theeplankje zit je helemaal goed. Van toffe handgemaakte tegeltjes tot trendy thee accessoires en superleuke brievenbus cadeaus – hier scoor je voor iedere gelegenheid een origineel cadeautje. Perfect om iemand te verrassen met een warm, gezellig theemoment, zelfs als je er niet zelf bij kunt zijn!

Ook leuk: de brievenbuscadeaus van Het Theeplankje
Ook leuk: de brievenbuscadeaus van Het Theeplankje

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)