Nostalgisch en vernieuwend

Nostalgisch en vernieuwend
Nostalgisch en vernieuwend

Bijzondere vondsten daar zijn we fan van! Op kids/baby gebied is alleen bijna alles al uitgevonden. Toch zijn er webshops die zich vernieuwen door niet perse een technologisch aspect toe te voegen als innovatie - maar juist naar nostalgie grijpen. Droomwieg.nl is zo’n typisch Flavourites snoepje! Met klassieke elementen een nieuw concept neerzetten voor de babykamer.

Ooievaar
Is er een kleintje onderweg in jullie gezin of misschien iemand in de familie of vriendenclub? Neem dan echt even een kijkje bij Droomwieg.nl. Hier toveren ze jouw oude slaapplekje om in een hippe unieke wieg.

Gezien bij Droomwieg.nl
Gezien bij Droomwieg.nl

Nostalgie
Hoe leuk is het om jouw eigen wiegje van vroeger te gebruiken voor je eigen kleintje? Je kunt ook gewoon een wiegje en overige onderdelen in deze webshop kopen. Om deze 'op te pimpen' heeft o.a. designer Rona van den Top mooie silhouetten op lakentjes bedrukt. De een is nog mooier dan de ander. Er is voor ieder wat wils van romantisch met bruidskant, voor stoere kamers met moderne prints en felle kleuren tot sprookjesachtige stijl met een wieghemeltje.

Mijn favoriet: de tweelingwieg!
Mijn favoriet: de tweelingwieg!

Makkelijk
Ze denken graag met je mee bij Droomwieg.nl want alle items zijn makkelijk wasbaar en super praktisch met klittenband te bevestigen. Naast dat je een unieke wieg creëert - met absolute favoriet: de tweelingwieg - kun je ook de naam van je kleintje borduren op de lakentjes. Wowie! Als dat geen mooie plaatjes voor het plakboek opleveren. Herinneringen die je voor altijd met je kleintje meedraagt.

Leuk idee om met meerdere vrienden een speciaal cadeau voor te bereiden, alles vind je bij Droomwieg.nl
Leuk idee om met meerdere vrienden een speciaal cadeau voor te bereiden, alles vind je bij Droomwieg.nl

DIY
Ben je heel handig? Dan kun je het ook zelf maken. Super leuk om aan de creatie van je unieke wieg te werken. Op de webshop bieden ze diverse mogelijkheden en patronen aan om ook zelf aan de slag te gaan. Je kunt naast DIY alles kant en klaar kopen maar dus ook in opdracht op maat laten maken. Super leuk idee om als Babyshower-kado aan te bieden zodat jullie als vriendinnengroep een bijdrage kunnen geven aan een mooi gezamenlijk kado. Prachtig en vertederend vinden wij dit snoepje.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)