nooit meer koukleumen!

Warme handjes dankzij Wobs!
Warme handjes dankzij Wobs!

De dagen worden korter en kouder en als wij ’s avonds de Snorfabriek verlaten is het al pikkedonker. Wel even wennen dus! Nu probeer ik nog zo veel mogelijk op de fiets naar werk te gaan om lekker op te warmen maar ook dat begint inmiddels aardig frisjes te worden!

Toen ik Wobs van de week voorbij zag komen tussen alle shops wekte het concept mijn interesse. Met deze Warm On Bikes hou je je handjes namelijk lekker warm tijdens het fietsen. Dat is fijn! Zie bijvoorbeeld deze limited edition set met een knit print! Daarnaast zit er ook nog eens een ontzettend mooi verhaal achter het concept.

Pink panther op de fiets
Pink panther op de fiets

Wobs wil een bijdrage leveren aan het milieu en daarom maken ze de producten uitsluitend van gerecyclede plastic flessen om zo de wereld een klein beetje schoner en mooier te maken. En zo leveren zij natuurlijk een bijdrage aan het verkleinen van de plastic berg.

Tring tring, kittig ding
Tring tring, kittig ding

Elke set van Wobs is gemaakt van tien gerecyclede plastic flessen. De ingezamelde plastic flessen worden vermalen en gesmolten tot korrels, daarna worden er garen van getrokken die ze gebruiken om stof van te maken. De Wobs worden verpakt in een biologisch afbreekbare tas die je kan hergebruiken en daarna vanzelf afbreekt.

Oranje boven is ook altijd goed
Oranje boven is ook altijd goed

Warme handjes in de koude dagen en een cool design met een warme boodschap! Wie wil dat nou niet…

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)