Nagenieten van Flavourites Live

Shoppende mensen, cadeautjes en de prachtige entree
Shoppende mensen, cadeautjes en de prachtige entree

Het zit er weer op, Flavourites Live. Drie dagen achter elkaar live met mensen gesproken, spullen bewonderd, sfeer geproefd en foto’s gemaakt. En nu zit ik weer achter het scherm. Is de rust wedergekeerd? Integendeel. Maar ik ben wel aan het nagenieten. En gelukkig hebben we al wat foto’s binnen. Hier een zeer beknopte selectie… wat was het lastig om te kiezen!

De sfeer was goed, de mensen vrolijk en enthousiast. ’s Ochtends voor tien uur stond de entree al vol met wachtende bezoekers. Bizar. Maar wel echt leuk. In de loop van de dag zag je steeds meer mensen met de Flavourites shopper lopen en begin middag zat het helemaal vol met lunchende mensen bij de foodtrucks. Super gezellig!

Hand laten lezen en lekker lunchen
Hand laten lezen en lekker lunchen

Voor het eerst heb ik mijn handen laten lezen. Een beetje impulsief, ik zag dat er een plekje was, dus erheen gesneld. Eenmaal zittend en luisterend wat ze me vertelde besefte ik me pas dat dit wel even flink over mij ging! Gut, dat had ik niet aan zien komen. Maar fijn was het wel, ik heb het later een vriendin van me aangeraden en we gaan het binnenkort met een wijntje (of twee) doornemen. Wordt vast gezellig :-)

Foto's laten maken bij de Fotobus en het inspirerende Papieratelier bezoeken
Foto's laten maken bij de Fotobus en het inspirerende Papieratelier bezoeken

Wat ik erg gezellig vond dit jaar waren de eetgelegenheden. De ene caravan nog cooler dan de ander en het eten wat ik op heb was heerlijk. Ook gezellig met al die hoekjes en banken. Liep ik de andere hoek in dan hoorde ik alleen maar gegiebel en gelach van mensen bij de Fotobus. Blijft een succesvol ding om de dag vast te leggen!

Mooie producten tentoongesteld!
Mooie producten tentoongesteld!

Keek ik naar links dan zag ik de inspirerende hoek van Het Papier Atelier. Heel leuk dat dit er voor de tweede keer was! Een fijne plek waar mensen bezig waren en prachtige papierwaren lagen en hingen. 

Een overview, blijft een mooi plaatje
Een overview, blijft een mooi plaatje

Of ik zelf wat gekocht heb? Zoals elk jaar kan ik daar geen nee op zeggen. Volgens mij is het ook onmogelijk als je er drie dagen bent en continu geconfronteerd wordt met mooie spullen. Mijn aanwinsten ga ik later met je delen! 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)