Nagenieten van de zomer!

Intsagram op je muur
Intsagram op je muur

Of je nou verre reizen hebt afgelegd en de hele wereld hebt gezien of lekker thuis bent gebleven en een bezoekje aan het strand hebt gemaakt, er zijn altijd superleuke manieren om na te genieten van die momenten.

Na een vakantie zit je telefoon bomvol met alle vakantiefoto’s. Zeker als je wel houdt van een plaatje schieten. Lekker veel posten op Instagram zodat de hele wereld mee kan genieten. Maar om nou elke dag naar je eigen profiel te kijken? Instawall.nl heeft iets bedacht dat veel beter is; een zogeheten Instawall. Al je Instagramwaardige foto’s gedrukt op een formaat naar keuze aan je eigen muur.

Uitvergroot genieten
Uitvergroot genieten

Een collage aan de muur iets te rommelig of kinderlijk? Geen probleem. Ixxiyourworld.nl maakt een kunstwerk van jouw uitgekozen foto en zorgt voor stijlvolle sfeer in huis, terwijl jij geniet van de herinneringen op de foto.

Fotoboekjes en gezellige slingers
Fotoboekjes en gezellige slingers

Een fotoalbum is altijd zoiets waar je erg tegenop ziet als je terug bent van vakantie. Al die foto’s uitzoeken terwijl je ze eigenlijk allemaal wil. Vervolgens geniet je er een half jaartje van en dan belandt het in de kast. Daarom zijn de foto-slingers van Mypaperstation.nl een mooie tussenweg. In 4 stappen heb je een slinger vol herinneringen in huis hangen. Zeker de moeite waard!

Voeg een leuke boodschap toe
Voeg een leuke boodschap toe

Het fijne van terugkomen in Nederland is de zwoele zomeravonden op je balkonnetje of in de tuin. Voelt net als op vakantie, maar dan lekker in je eigen stulpje. Wijntje erbij, een goed boek en de voetjes omhoog. Heerlijk! Als het dan wat afkoelt is een leuk vuurkorfje van Pittapot.nl ideaal. Ziet er super gezellig uit en geeft wat warmte en sfeer.

Grappen en grollen!
Grappen en grollen!

Graag de momenten herbeleven met de kinderen? Leuke tip: namelijk de gepersonaliseerde kwartetkaarten van Kwartetcadeau.nl Verzamel een paar van de leukste vakantiekiekjes en verzin er leuke grapjes bij zodat je een gezellige avond hebt met de kinderen en veel herinneringen.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)