Naar buiten. Of toch binnen?

Vogel en hamadoeken van Thegardenstore
Vogel en hamadoeken van Thegardenstore

Ja zeg. Wat moeten we nou met zo'n zomer? Ja, naar zonniger oorden gaan. En tot die tijd? Heb ik wat tips voor je waarmee je het buiten ge-wel-dig maakt (snel, genieten als de zon schijnt, voor hij weer weg is!). En begint het onverhoopt (weer) te regenen, dan zijn dit spullen die ook binnen niet misstaan. Maar ik hoop toch echt dat het binnenkort wél zomer wordt in ons land!

Ik de lente en zomer is mijn terras ongeveer een buitenkamer. Banken, kussens, veel planten, een haard (inclusief oven), kaarsen, een buitenkleed... Deze koperen vogel zou er niet misstaan. En die mooie hamamdoeken zijn heerlijk om 's avonds onder te kruipen als het wat frisser is! Moet het niet regenen, natuurlijk. Deze accessoires zijn van Thegardenstore.nl, waar ze ook heel mooie buitenmeubels hebben.

Stoel en kruk voor binnen of buiten
Stoel en kruk voor binnen of buiten

Deze stoelen en krukjes bijvoorbeeld, Ze zijn er in zes kleuren en ook binnen staan ze goed. Wat een goede collectie, van Thegardenstore. Hier kiezen ze voor producten die een hoog designgehalte hebben en die je niet snel ergens anders ziet. Ze snappen hier hoe je het binnen- en buitenleven vloeiend in elkaar laat overlopen. Leuk vind ik dat. 

Super geweldige loungeset van Sitting Image
Super geweldige loungeset van Sitting Image

Een jaar of tien geleden (of is het al langer geleden?) ontdekte ik de buitenmeubels van Sitting Image. Het begon met loungebanken, die je toen nog niet heel veel zag. Tenminste, niet in zo'n strakke designuitvoering. Ik vond de banken echt te gek. Maarja, de prijs... die was er ook naar. Ik denk dat we zeker een jaar hebben gespaard en nagedacht, toen gingen we overstag. Spijt? Nog geen seconde. Vanaf pakweg april tot in oktober genieten we dagelijks van onze loungeset. Zoiets als op de foto (maar dan zonder zwembad, haha. Wel hebben we een soort van openluchtzwembad voor de deur maar dat terzijde), met kussens in antraciet en lichtgrijs. Wát een goede koop. Soms kun je beter meer geld uitgeven want het is de investering meer dan waard geweest.

Musthave eettafelset van Sitting Image
Musthave eettafelset van Sitting Image

Ook van Sitting Image en al lang op mijn wishlist (maarja, hier moet je dus écht voor sparen) is deze eettafelset. Echt super. En ook vast de investering meer dan waard. Misschien nog eens goed over nadenken? Laatst kocht ik via Marktplaats een antraciet biertafelsetje. Lekker goedkoop natuurlijk maar eerlijk is eerlijk: het is maar de vraag hoe lang dit setje het gaat volhouden. Wordt de set van Sitting Image mijn volgende grote buiten-aankoop? Ik vind de set trouwens zó mooi; die zou ook zo binnen kunnen staan.

Stoere bar
Stoere bar

Ook voor binnen én buiten is deze bartafel van NJOJ. Stoer hè! Superleuk voor in je tuin, of voor in je woonkeuken als je die hebt. De barkrukken zijn er in zilver of zwart. Mooie set hoor! En, ook goed om te weten: ze zijn er ook in 'verkorte' variant, oftwel als eettafel met krukjes.

Buitenkeuken om bij weg te dromen
Buitenkeuken om bij weg te dromen

Nou, nog even een uitsmijtertje tot slot. Dit is wel écht iets om bij weg te dromen. Ik heb er trouwens helemaal geen ruimte voor, en dat is misschien maar goed ook. Want deze buitenkeuken van Barts Food Factory, ai ai ai... Wát een geweldig ding. Maar dat wordt héél hard sparen. Nu nog wat vaker mooi weer. Of deze keuken toch maar gewoon binnen plaatsen?

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)