Mooi label

Kaartenhouders in een setje van 3
Kaartenhouders in een setje van 3

Een tijdje geleden was ik bij de dames van Lile Sadi over de vloer voor een 'kijkje achter het scherm', je kunt het nog eens hier nalezen. Af en toe snuffel ik even tussen hun collecties, ik word er altijd blij van! De kleuren en vormen die zij in hun ontwerpen verwerken, spreken mij op de een of andere manier enorm aan.

Ik houd van pastels, ik ben graag met mijn interieur bezig. En ik vind kleine labels sowieso leuk, omdat je vaak ziet dat de creativiteit hierbij belangrijker is dan de commerciële gedachte. De zussen achter het label Lile Sadi hebben smaak en maken precies wat ik mooi vind! Wow, de ontwerpen die zij maken zijn zo mooi! Heel leuk vind ik bijvoorbeeld deze kaartenhouders. Handgemaakt, en te koop in een setje van drie. Leuk om op deze manier je lievelingsfoto's en -kaarten uit te stallen!

Mooie posters.
Mooie posters.

Posters (ik blog er regelmatig over) zijn ook van die fijne interieuritems in huis. Nu zie je best veel dezelfde, maar deze van Lile Sadi zijn wel echte uitblinkers. En kijk die fotografie! Ik heb meteen zin om mijn hele huis op z'n kop te zetten - ik was deze vakantie al begonnen, en ben hier de komende weken zeker nog wel even mee bezig!

En mooie fotografie!
En mooie fotografie!

En dan die plaids en kussens, om te zoenen zo mooi. Superzacht, kijk eens hoe prachtig dat plaid is. Mooi voor op bed, heerlijk voor op de bank. En dan die kussens in mooie tinten erbij... Heerlijk. En kijk dat vogelhuisje, wat een tof ontwerp is dat! Niet goedkoop, wél super. Onthoud dit label. Echt bijzonder!

Prachtig plaid...
Prachtig plaid...
... en mooie kussens. En kijk dat vogelhuis!
... en mooie kussens. En kijk dat vogelhuis!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)