Mooi: guirlandes

Guirlandes van Lidor in allerlei kleuren
Guirlandes van Lidor in allerlei kleuren

Guirlandes. Alleen het woord al vind ik prachtig. Nu de kerstboom en andere kerstige versieringen weer opgeruimd zijn, heb ik ruimte over in huis. Zou het niet leuk zijn om een mooie guirlande op te hangen? Hm... Ik heb wel wat ideeën!

Toen Marije en ik zo'n negen jaar geleden begonnen met Flavourites, had ik één favoriete webshop. Nee, meer. Maar deze... De looks van de shop: prachtig. De producten: beeldschoon. Alleen... het was een shop uit de USA. Ik heb het over Frazierandwing.com. Een webshop waar je echt te gekke guirlandes kunt kopen, in allerlei vormen, kleuren en maten. Je wilt niet weten hoe vaak ik naar deze webshop heb gestaard.... helemaal in love vanwege die mooie papieren knipsels (handgemaakt! Yes!). Ik heb nooit de moed gehad om uit te zoeken wat de verzendkosten zouden zijn.

Mijn lievelingen van Frazier&Wing!
Mijn lievelingen van Frazier&Wing!

Misschien moet ik daar eens verandering in brengen. Een van mijn favoriete modellen is nu namelijk in de sale, zag ik! Ha ha! Da's mijn kans! Voor wie het weten wil: deze pastelroze-met-oranje guirlande kost nu geen 78 dollar, maar 39 dollar. Plus verzendkosten, natuurlijk. Valt mee, toch? Deze is ook mooi, en iets beter betaalbaar hè. Wow. Grappig om te zien dat ik deze guirlandes na al die jaren nog steeds zo mooi vindt.

Ook mooi...
Ook mooi...

Gelukkig hoeven we nu niet meer over de grenzen te shoppen om in het bezit te komen van zo'n mooie papieren accessoires, want ik zag ze ook bij de leuke webshop Lidor! Kijk maar! In verschillende kleuren, zoals deze in felle tinten. Wow! En er zijn er nog veel meer, kijk zelf maar eens in de webshop. Hmmm... ik onthoud dit adresje, sla 'm meteen op mijn Mijn Flavourites!

Veel kleur
Veel kleur

 

Leuk, van Lidor!
Leuk, van Lidor!

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)