Live op Flavourites Live!

Onze stand van Studio de Winkel
Onze stand van Studio de Winkel

Wat was het een leuk en druk event! We staan alweer voor de 6e keer met onze webshop Studiodewinkel op dit mooie levendige event. Voor drie dagen een live winkel runnen op dit event is enerverend! Leuk om je eigen collectie samen te zien en mensen live te spreken en hun enthousiaste reacties te horen.

Maar voordat dit tijdelijke winketje er stond was er nog wel wat werk aan de winkel!! Bepalen wat je mee neemt en hoeveel, hoe richt je je stand in… etc etc. Wij hadden 8 m2 tot onze beschikking en een grote witte achterwand. Op de donderdag voor het event mag je de hele dag opbouwen! Dat hadden wij zeker wel nodig. Na onze bus volgeladen te hebben gingen we vroeg op weg naar de Kromhouthal. Dan kom je in een grote hal waar alle 160 webshops druk bezig zijn met het mooi inrichten van hun stand. Een grote gezellige bedrijvigheid. We begonnen enthousiast met het opbouwen van onze trouwe balie, plankjes ophangen en daarna alle designs mooi plaatsen en stylen. Tussendoor nog een hapje eten en even kletsen met je nieuwe tijdelijke buren! In de volgende foto’s zie je de metamorfose van een lege stand tot een volledig gestylde winkel! Leuke Voor & Na foto’s J

Voor...
Voor...

VOOR

...en na!
...en na!

NA

Hardlopers, gespot in onze stand
Hardlopers, gespot in onze stand

Vrijdag ochtend om 10.00 uur begon Flavourites live en was ons winkeltje open voor het grote publiek! Erg leuk om meteen enthousiaste reacties te horen van de eerste klanten en dat ze al voor hadden gekeken op de webshop en het leuk vonden om het nu in het echt te kunnen zien! We stonden met z’n drieën in de stand en dat was erg fijn. Zo konden we veel mensen helpen en meer info geven over de designs in onze shop. Bovenstaande designs kregen veel bekijks in onze stand. De leuke fles/vaas Vis van designer Paola Navone was op de 2e dag al uitverkocht. Het nieuwe ronde houten plankje ging ook met veel mensen mee naar huis! Met of zonder Bunny. Het sprookjesachtige paardenbloempluizen lampje ‘Dandelight’ had een mooi plekje en werd door velen met bewondering bekeken. Een aantal mensen kan hier nu ook thuis van genieten! Erg leuk!

Mijn favorieten!
Mijn favorieten!

Het was erg leuk om alle standhouders druk bezig te zien in hun stand en enthousiast te zien praten met de bezoekers. Toen het aan het einde van de middag wat rustiger werd in onze stand kon ik zelf ook even rondlopen en de fijne sfeer opsnuiven. Altijd leuk om zelf ook iets te kopen op Flavourites live, zien kopen doet kopen... Bij onze ‘buren’ Fish on the Moon heb ik deze mooie gele trui met de zwaan gekocht voor mijn dochter Iris. Zij hebben een hele mooie collectie kinderkleding en accessoires voor de kinderkamer. Storytiles stonden ook met een mooie stand, erg leuk om de hele collectie weer samen te zien. Een soort snoepjeswinkel maar dan met kunsttegeltjes.

Patches van BijKiki
Patches van BijKiki

De kraam van Bijkiki trok mijn aandacht! Prachtige kleurrijke zelf ontworpen strijkapplicaties. Ik kon de mooie eenhoorn niet laten liggen. Wetende dat mijn dochter Floor dol is op alles met eenhoorns. De tijger applicatie vond ik zelf ook te gek.

Flirt Jewels
Flirt Jewels

Een kraam verder zag ik deze bijzondere sieraden! De hanger met de groene vlinder vleugel stond te mooi. En ik dacht: ik mag mezelf ook wel even verwennen na al dat harde werken ;-). Corinne van Flirtjewels ontwerpt en maakt alle sieraden zelf. Zeker even haar webshop checken als je iets bijzonders zoekt!

Gespot op Live
Gespot op Live

Om alvast in de kerst stemming te komen kon mijn partner deze leuke kerstster niet laten liggen. Gekocht bij de leuke webshop Villameliefste. En de sieraden van onze buurvrouw op dit event trokken ook steeds onze aandacht. Mijn moeder heeft daar een mooi subtiel kettinkje gekocht. Eenvoudig mooi en tijdloos design van Riverstones.

Bloemen & engeltjes
Bloemen & engeltjes

Het hele event was mooi gestyled en overal zag je kleurrijke verse bloemen staan. Dit gaf een warme uitstraling. De stand van Jurianne Matter gaf een bijzondere look aan de entree. Fris en kleurrijk met al haar mooie paper designs! De lieve kleine papieren engeltjes zijn mijn favoriet. Leuk voor op de kersttafel!

Die fudge, oh...
Die fudge, oh...

Onze overbuurvrouw van Stoer-Design had een mooi gestylede stand met een stijlvolle jungle sfeer! Fijn om op uit te kijken! Met een lieve quote in haar stand: A true love story never ends… En om met het lekkerste af te sluiten laat ik je deze heeeerlijke foto zien van Jack Fudge. Elke ochtend begon onze dag met een zweem van zoete geuren. Bijzondere ingrediënten gecombineerd in zachte fudge gemaakt door Jack zelf! We hebben genoten van deze drie uitbundige dagen. Iedereen bedankt voor jullie komst en aandacht voor onze winkel!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)