Leuk: workshop handletteren!

Kom ook!
Kom ook!

Dit is zó leuk joh. Laatst was Mirjam de Boer van Handletters.nl bij ons in de studio van Flavourites. Op een leuk event dat we hier hadden gaf ze workshops Handletteren. Wáánzinnig wat Mirjam maakt. Willen wij ook kunnen! Jij ook? Kom dan op zaterdag 25 augustus een van de twee workshops volgen die Mirjam komt geven bij ons in Utrecht!

Zaterdag 25 augustus: Workshop Handlettering door Handletters.nl.
In deze basisworkshop leert Mirjam de Boer je met welke methodes je letters kunt gaan tekenen. Maar mischien nog wel veel leuker, hoe je zelf letters kunt verzinnen! Mirjam neemt je mee en laat je kijken naar de letters. Een kwestie van spelen en schetsen! Na ruimt 2 uur kun je al een stuk of 6-7 verschillende lettertypes tekenen. Zeker weten dat je daarna gelijk verder kunt om een verjaardagskaart te maken of een mooie quote te gaan letteren. Soms, als er tijd over is sluit Mirjam af met het maken van een boodschappenbriefje (zie hieronder toffe voorbeelden!). Bij de workshop ontvang je een handig boekje met ideeën, suggesties en inspiratie.

De (te) gekke boodschappenbriefjes van Mirjam
De (te) gekke boodschappenbriefjes van Mirjam

Wil je ook meedoen? Neem je vriendinnen mee (denk: vrijgezellenuitje! Vriendinnendag! Lekker-een-dagje-zonder-de kids-dag! Me-time! Nazomeren!) en kies uit het ochtend- of middagprogramma. De kosten bedragen € 40,- p.p. Mail Mirjam via workshop@handletters.nl om je aan te melden, en zij laat weten of er nog plek beschikbaar is. Yay!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)