Lentekriebels voor je huis

Flavourite colour: pastelroze!
Flavourite colour: pastelroze!

Heerlijk lente! Eerlijk is eerlijk: ik heb super veel zin om in huis aan de slag te gaan. Bezem erdoorheen! Wintergordijnen eruit (echt, zo'n freak ben ik! Ik heb in de winter antraciete gordijnen die in de lente plaatsmaken voor witte linnen exemplaren!), muren witten waar nodig, opruimen, weggooien en ik dacht... een paar snelle make-overs. Kleine inspanning, snel resultaat. Dat soort werk. Heb ik zin in! Nu verdwaalde ik een beetje bij Wall-art.nl (waar je tot en met 30 april met 15% korting shopt met code flavourites15). Want wat begon met het zoeken naar een leuke poster, eindigde met veel te veel ideeën waaruit ik nu een keuze moet maken. Wat mijn keuzestress is? Hier zijn mijn ideeën!

Idee 1. Hier begon ik dus mee. Frisse posters! Ik heb nog van die grote Ikea-lijsten, met inmiddels verbleekte posters erin. Tijd voor iets nieuws, dus. Wat vind je van deze? Is er ook in andere kleuren! Pastelroze is al jaaaaaren my flavourite colour. Dus eh... gaat dit 'm worden? Prijs vanaf € 19,90.

Meisje met de Parel
Meisje met de Parel

Idee 2: Kunst, maar dan betaalbaar. Dat is deze poster van Het meisje met de Parel van Vermeer. De poster (mooi dramatisch in zwart-wit) kost € 19,90. Anders, meer museum-achtig is zo'n glasschilderij. Zorgt voor heel gave diepte! Kost € 55,90 en eerlijk is eerlijk: dat is geen geld voor zo'n museumstuk. Ook erg leuk als cadeau hè!

Waar ben ik allemaal al geweest?
Waar ben ik allemaal al geweest?

Idee 3: Hier zit ik ook al lange tijd naar te kjken: een grote wereldkaart aan de muur. Ik houd erg van wereldkaarten, kan er naar blijven kijken. En dan met kleine stickertjes aangeven waar ik al ben geweest! Oei, da's best veel. Ik vind deze wereldkaart van hout helemaal geweldig. Hij is 3D, en ligt dus echt óp je muur. Erg, erg mooi!! Hij is er vanaf € 29,90.

Leuk, Scrabble letters
Leuk, Scrabble letters

Idee 4: Iets met deze Scrabble-letters. Gewoon, omdat ik ze zo origineel vind! Leuk voor in de kinderkamer... De letters kosten € 7,90 per stuk. Best slim dat wij onze kinderen korte namen hebben gegeven ;-).

Oosterse kunst op een tegelsticker
Oosterse kunst op een tegelsticker

Idee 5: En toen zag ik deze tegelstickers. Echt leuk. Die zouden ook niet misstaan in onze Flavourites Studio! Je shopte ze vanaf € 15,90. Heel tof!
Ik ben er dus nog niet uit, hoewel ik neig naar de pastelroze poster in combi met de zwart-wit poster van Het meisje met de Parel. Of toch de wereldkaart in 3D?
TIP: Wall-art.nl heeft t/m 30 april een speciale Flavourites korting van 15% op het hele assortiment!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)