Lenteblijheidjes

Blog 27-3 I.jpg
Blog 27-3 I.jpg

Het is lente! De tijd van dartelende lammetjes, dansende koeien, bloeiende bloesems en vrolijke tulpen. Het eerste groen aan de bomen en blije gezichten op de terrassen. Terwijl ik dit schrijf regent het pijpenstelen, maar er komen een paar prachtige dagen aan waarop we lekker naar buiten kunnen om de lente te proeven. Om de lente in te luiden, hebben we een paar leuke tips voor je:

Toeren met een lach
In Friesland hebben Greet en Jeske een lichtblauw retro VW T2 busje te huur voor dagtrips met een big smile. Van het busje ga je al glimlachen, het toeren langs de uitgestippelde routes zorgt ervoor dat de grijns niet meer van je gezicht verdwijnt. Rijd langs brocante woonwinkeltjes of kies voor een route langs de Friese meren, plassen en vaarten. Onderweg stoppen voor koffie met iets lekkers… Zit je al in de auto naar Friesland?

Blog 27-3 II.jpg
Blog 27-3 II.jpg

Kom in de kas
Het weekend van 2-3 april vinden de landelijke ‘Kom-in-de-kas-dagen’ weer plaats. Een leuk uitje voor jong en oud. Heb jij ooit een bloemenzee gezien? Komkommers zien groeien of een tomaat zo groot als een skippybal bezien? Kom in de kas!

Blog 27-3 III.jpg
Blog 27-3 III.jpg

Thee in de tuin
De theetuinen gaan weer open! Dit jaar nog eerder dan anders i.v.m. het vroege Paasweekend. Pak je fiets, maak een mooie wandeling en bezoek een gezellige theetuin. Verspreid over Nederland vind je de leukste theetuinen waar de thee met zorg is geselecteerd en de taartjes huisgemaakt zijn. Wat dacht je van Theetuin Binnen & Buiten nabij Sleeuwijk, Theetuin ’t Einde in Zuiderwoude of Theetuin Eemnes, daar fiets ik graag een stukje voor om!

Vier de lente!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)