Kleurrijke winter!

Mooie kleur blauw
Mooie kleur blauw

Eerlijk is eerlijk. In de winter hebben we een grotere hang naar warme en donkere kleding. Kijk maar eens op een drukke plek: bijna alle jassen en outfits zijn donker. Sinds een tijdje draag ik steeds meer kleurrijke mode. Een shop waar ik onder andere veel vandaan haal is King Louie. Lees hier mijn winter wish-list. 

Blauw is absoluut mijn favoriete kleur! In Jurkjes heb je het niet meteen koud en met een mooi vest erover en een panty eronder ben je meteen klaar voor de dag. 

Netjes en charmant
Netjes en charmant

Deze blouse zag er op het eerste gezicht een beetje te heftig uit voor mij maar toen ik hem aan zag kreeg hij oppeens een heel andere look. Klassiek en vrolijk tegelijkertijd. En als je niet zo van de rokjes bent hebben ze dezelfde print ook nog in een jurk

Mooie pasvorm hé!
Mooie pasvorm hé!

Deze jurk kwam ik tegen op de instagram van King Louie. Die pasvorm vind ik prachtig. Nu nog met een panty eronder en later met een dikke trui eroverheen, zodat er alleen nog een rokje overblijft. 

Dat zijn nog eens vrolijke jassen!
Dat zijn nog eens vrolijke jassen!

Een mooie winterjas vinden vind ik lastig. Er zijn wel mooie jassen, maar eigenlijk altijd in donkere kleuren. Voor deze winter wil ik graag een mooie vrolijke winterjas. Een panterprintje zo nu en dan heeft wel wat flair. Knalgeel is natuurlijk lekker vrolijk en opvallend. En de jas op de achtergrond met het retroprintje lijkt me prachtig klassiek. 

Vrolijke truitjes
Vrolijke truitjes

Ik ben een mega koukleum dus een trui kan niet ontbreken. Deze truitjes zijn lekker vrolijk en weer eens wat anders dan de gebreide trui. 

En hebben ze jouw maat bij King Louie niet meer? De Klaproos, Hippe Kippe en Hippest fashion verkopen ook King Louie.  

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)