I scream: ice cream!

Ice cream lamp
Ice cream lamp

Gelukkig: er zijn weer een paar warme dagen aangebroken. De openhaard aan in augustus: dat kan niet hoor! Ik wil zomeren. En daarna héél lang nazomeren. En deze ijsjeslamp helpt daarbij!

Af en toe zie ik 'm langskomen op 't web. Wat is hij leuk hè, deze XL ijsjeslamp (te koop in roze, blauw of wit) van Psikhouvanjou.nl. Maar liefst 25 centimeter hoog en hij werkt op een led-lampje. Als je op de toef drukt, gaat het lampje aan. Ik zeg: een perfecte aanvulling op de lampenverzameling in de kamer van dochter Kiki, waar ik eerder over heb geblogd. Maar hé, ook heel gezellig toch in de Flavourites Studio? Het roze exemplaar zou hier perfect passen! Of in de slaapkamer, als bedlampje. Of op de keukenplank. Ik vind de lamp trouwens ook ontzettend leuk als (kraam)cadeautje. Dan geef je toch écht iets tofs weg!

Roze ijsjeslamp van Psikhouvanjou.nl
Roze ijsjeslamp van Psikhouvanjou.nl

De lampjes zijn trouwens zo populair dat Psikhouvanjou.nl op een nieuwe lichting zit te wachten. Eind volgende week hebben ze de lampen weer in huis. Mijn tip: reserveer zo'n heerlijke exemplaar en kom helemaal in de (na)zomerstemming. I scream: ice cream!!

net echt: de witte ijsjeslamp
net echt: de witte ijsjeslamp

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)