houten elegantie

Bamboo of walnoothout?
Bamboo of walnoothout?

Ik heb een nieuwe laptop! Hij is prachtig, alles werkt weer zoals het zou moeten, mijn werk gaat tien keer sneller en ik maak overal de blits met mijn nieuwe scherm en functies. Zo kan ik zelfs een computernerd worden!

 

Dus startte ik mijn zoektocht naar een mooie case voor mijn nieuwe laptop. Ik heb helaas al te veel ervaring met slecht getimede ongelukjes. (thee in het toetsenbord, gebarsten scherm, krassen.) Vele avonden spendeerde ik op het internet om de mooiste te zoeken maar veel was te lomp en te kleurrijk. Voor mijn studie en stage moet ik veel presenteren dus zocht ik iets elegants en representabels.

Oh deze combinatie!
Oh deze combinatie!

Een vriendin vertelde mij over Appelhout en ik was meteen enthousiast. Geen plastic en alleen maar echt en eerlijk hout. Geen lompe randjes want alle houten cases worden met een speciale lijm op je laptop, iPad of iPhone geplakt. Maar geen zorgen, als ik na een tijdje iets anders wil kan hij er weer gemakkelijk af. De cases zijn verkrijgbaar voor alle Apple producten in verschillende soorten hout.

Op mijn verlanglijstje
Op mijn verlanglijstje

Ik twijfel nog even tussen de laptopcase van kersenhout en walnoothout maar zet uiteindelijk de walnoothouten case op mijn verlanglijstje. Want hoewel de cases niet duur zijn, was mijn laptop dat wel en moet ik nog even wachten tot studiefinanciering weer is gestort.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)