Het ultieme lounge weekend

Een prachtig aangekleed huis
Een prachtig aangekleed huis

Gisteren had ik zo'n dag. Zo'n dag zonder afspraken of verplichtingen. En wat doe je dan? Lekker thuis rommelen. Relaxen. Ziehier een webshop met onmisbare basics voor zo'n dagje.

Toegegeven: ik was vroeg opgestaan om eerst een flink stuk hard te lopen. Voor de een misschien horror, voor mij de beste manier om de zondag te starten. Ruim 30 kilometer (ja sorry!) later was ik toe aan een warme douche en een relaxte outfit. Oftewel: zo'n House in Style-dagje want wát een heerlijke webshop is dit... Hier hebben ze werkelijk alles voor de ultieme lazy sunday afternoon. Ik noem dikke, zachte plaids. Knisperend beddengoed. Fijne vesten en relaxte broeken. Echt: zalig!

Alle kleuren matchen
Alle kleuren matchen

Als je deze foto's ziet, wil je vast - net als ik - het liefste je huis een make-over geven en het aankleden met deze prachtige accessoires. Deze foto's laten deels de nieuwe collectie zien een eerlijk is eerlijk: wat ziet het er allemaal heerlijk uit. Zó mooi in diezelfde stijl en kleuren. Zo sfeervol. 

Lekker chillen
Lekker chillen

Ik ben zelf al heel blij met mijn vest Kiki, waar ik dus de hele dag in rondgebanjerd heb. Beetje rommelen in huis, beetje werken, beetje de kinderen helpen met hun huiswerk. Geen straf, zo'n dagje! Dit vest is overigens echt een aanrader. De binnenkant is heel zacht, en hij heeft een beetje een sportieve look. Ik had het ook mee op vakantie en heb het vaak 's avonds aangehad als het wat frisser was. Ik schat in dat ik het de komende maanden ook veel ga dragen!

Vest Kiki: mijn favoriet!
Vest Kiki: mijn favoriet!

Bij House in Style zijn overigens nog veel meer fijne vesten (cardigan Sophie ziet er ook heerlijk uit) te koop. En zie die broeken. Die zien er ook al zo relaxed uit! En een aantal is nog net in de sale, is dat even extra fijn...

Ook relaxed, broek + top
Ook relaxed, broek + top

Een make-over voor jezelf én je huis, hoe fijn zou dat zijn. En dan wil je natuurlijk meteen zo'n huis als op de foto's want volgens mij is dat een supertof huis.

Nieuwe collectie: lang vest Rose
Nieuwe collectie: lang vest Rose

 

Omslagdoek Rose
Omslagdoek Rose
Mooi: een stapel plaids
Mooi: een stapel plaids
Mooie sfeermaker in roze
Mooie sfeermaker in roze

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)